Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Tuesday, 15 November 12:00
End: Tuesday, 15 November 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ciurons cuinats amb bacallà
- Pasta amb nata i rovellons V
- Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat:
- Conill amb allada i patates fregides.
- Filet de gallineta cuit al forn amb bacó i ceba.
- Frit de verdura.
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs brut L
- Canelons d’Espinacs V
Segon plat:
- Pit de Pollastre amb salsa de pebre bo i patates
- Salmó torrat i verdura L
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule marroquí
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Tombet i ou estrellat v
- Pollastre rostit
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Llenties saltades amb xampinyons CVL
- Arròs a la cubana VL
Segon plat:
- Pilotes de vedella amb salsa de tomàtiga i patates L
- Colflori gratinada i puré de moniato CVL
-