• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 15 novembre 12:00
    Fi: Dimarts, 15 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb bacallà
    • Pasta amb nata i rovellons V
    • Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.

    Segon plat: 

    • Conill amb allada i patates fregides.
    • Filet de gallineta cuit al forn amb bacó i ceba.
    • Frit de verdura.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs brut L
    • Canelons d’Espinacs V 

    Segon plat: 

    • Pit de Pollastre amb salsa de pebre bo i patates 
    • Salmó torrat i verdura L

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de patata 

    Segon plat: 

    • Salmó torrat 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule marroquí 
    • Ensalada de pasta 

    Segon plat: 

    • Tombet i ou estrellat v
    • Pollastre rostit  

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Llenties saltades amb xampinyons CVL
    • Arròs a la cubana VL

    Segon plat:

    • Pilotes de vedella amb salsa de tomàtiga i patates L
    • Colflori gratinada i puré de moniato CVL 

     

    Més informació