Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 14 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 14 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs amb samfaina
- Crema freda de poma, porros i pastanaga amb curri.
- Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel.
Segon plat:
- Pit de pollastre amb salsa de pebre bo.
- Bacallà gratinat amb allioli i patata a rodanxes.
- Mongeta verda saltada.
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada mixta L
- Llenties amb verdura CVL
Segon plat:
- Remenat de bolets i xampinyons CVL
- Braó amb salsa i arròs L
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada de llegum cv
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Ous remenats amb espinacs cv
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Fideuada de verdura VL
- Canelons de carn
Segon plat:
- Pit de pollastre amb pebre vermell i arròs
- Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga i puré de carbassa L
-