• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 14 novembre 12:00
    Fi: Dilluns, 14 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs amb samfaina
    • Crema freda de poma, porros i pastanaga amb curri.
    • Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel.

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb salsa de pebre bo.
    • Bacallà gratinat amb allioli i patata a rodanxes.
    • Mongeta verda saltada. 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta L
    • Llenties amb verdura CVL

    Segon plat: 

    • Remenat de bolets i xampinyons CVL
    • Braó amb salsa i arròs L 

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de llegum cv
    • Macarrons a la bolonyesa 

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs cv 
    • Salmó torrat 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la toscana 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb pebre verd 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i rebosteria variada.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Fideuada de verdura VL
    • Canelons de carn

    Segon plat:

    • Pit de pollastre amb pebre vermell i arròs
    • Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga i puré de carbassa L

     

    Més informació