• «La coeducació avui: principals reptes»

 • Start: Monday, 14 November 16:30
  End: Monday, 14 November 18:00
 • Son Lledó UIB Rectorat, Palma, España
 • El pròxim dilluns, 14 de novembre, a les 16.30 hores, la Universitat de les Illes Balears acollirà la conferència «La coeducació avui: principals reptes», una sessió oberta i gratuïta a càrrec de Marian Moreno Llaneza.

  Marian Moreno és professora de llengua castellana i literatura i des de fa dos anys assessora de Coeducació a l’Institut Asturià de la Dona. Va ser una de les impulsores del programa d’educació afectivo-sexual SKOLAE (Navarra) i recentment del programa de coeducació Coeducastur. És autora de multitud de materials coeducatius i impulsora de Clavico (Claustre Virtual de Coeducació).

  Aquesta activitat s'emmarca al postgrau d'Especialista Universitari en Coeducació. Títol propi de la UIB (30 ECTS) i compta amb el suport de l'Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears, el Ministeri d'Igualtat, l'Institut de Recerca Educativa (IRIE) i el Pacto de Estado contra la Violencia de Género.

  La conferència es durà a terme en el Saló d’Actes de Son Lledó i també es podrá seguir a distància a través de la plataforma ZOOM en aquest enllaç: