• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 28 octubre 12:00
    Fi: Divendres, 28 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Crema freda de remolatxa. CV.
    • Patates gratinades amb bacó al forn. 

    Segon plat: 

    • Verdura bullida amb ou. CV.
    • Costella baixa amb mel i puré de patates.
    • Seitons fregits amb ensalada.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella mixta (pollastre, conill, costella, gamba, calamar, musclo, pèsols, arròs, oli i sal)
    • Crema de llegums (llenties, ceba, patata, espinacs, pastanaga, carabassó, oli i sal) CV

    Segon plat: 

    • Truita de verdures amb ensalada (enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, ou, patata, oli i sal) CV
    • Frit mallorquí (sofregits, ceba, pebre vermell, patata, fonoll, llorer, all, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la napolitana  

    Segon plat: 

    • Patata farcida de carn gratinada 

    Postres: Fruita de temporada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana 
    • Ensalada de patata 

    Segon plat:

    • Truita de verdures 
    • Calamar torrat 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

     

    Més informació