• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 27 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 27 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Cuinat de mongetes blanques amb copinyes.
    • Macarrons a la bolonyesa.
    • Ensalada amb fruita seca, poma i mel. V.

    Segon plat: 

    • Fajites de verdures amb formatge feta. V.
    • Cuixa de pollastre amb patates braves.
    • Rajada amb salsa de ceba i patates al forn.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella (vedella, pastanaga, ceba, oli i sal)
    • Espaguetis amb tonyina i tomàtiga (espaguetis, tonyina, tomàtiga, ceba i sal)

    Segon plat: 

    • Pop amb ceba i arròs (pop, ceba, arròs, tomàtiga, oli i sal) 
    • Cuscús amb ciurons i verdures (ciurons, pebre vermell i verd, carabassó, albergínies) V.

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de llegums 

    Segon plat: 

    • Peix amb salsa verda 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule de llenties 
    • Macarrons amb salsa de formatge 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri 
    • Peix a l’andalusa 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

     

    Més informació