Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 27 octubre 12:00
Fi: Dijous, 27 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Cuinat de mongetes blanques amb copinyes.
- Macarrons a la bolonyesa.
- Ensalada amb fruita seca, poma i mel. V.
Segon plat:
- Fajites de verdures amb formatge feta. V.
- Cuixa de pollastre amb patates braves.
- Rajada amb salsa de ceba i patates al forn.
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella (vedella, pastanaga, ceba, oli i sal)
- Espaguetis amb tonyina i tomàtiga (espaguetis, tonyina, tomàtiga, ceba i sal)
Segon plat:
- Pop amb ceba i arròs (pop, ceba, arròs, tomàtiga, oli i sal)
- Cuscús amb ciurons i verdures (ciurons, pebre vermell i verd, carabassó, albergínies) V.
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de llegums
Segon plat:
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule de llenties
- Macarrons amb salsa de formatge
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Peix a l’andalusa
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
-