• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 26 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 26 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Wok d'arròs amb verdures. V.
    • Greixera de faves.
    • Ensalada mixta. 

    Segon plat: 

    • Gratinat escocès. V.
    • Rodó de porc amb salsa espanyola i patata bullida.
    • Filet de gall de sant Pere amb verdura. C.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs amb brou de peix (arròs, mongetes verdes, pebre vermell, conill, pollastre, costella, pèsols, oli i sal)
    • Lasanya de verdures (carabassó, espinacs, pebre vermell, albergínia, llet, farina formatge ratllat) V.

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patates (llorer, ceba, vi blanc, sal, patata, pebre, oli i sal)
    • Salmó al forn amb fines herbes (salmó, pastanaga, porro, pebre vermell, mongetes, patata, oli i sal) C.

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de carn

    Segon plat: 

    • Llom de porc amb salsa cajun 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Paella valenciana 
    • Ensalada de quinoa 

    Segon plat: 

    • Canelons d’espinacs 
    • Salmó torrat 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació