Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 26 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 26 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Wok d'arròs amb verdures. V.
- Greixera de faves.
- Ensalada mixta.
Segon plat:
- Gratinat escocès. V.
- Rodó de porc amb salsa espanyola i patata bullida.
- Filet de gall de sant Pere amb verdura. C.
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs amb brou de peix (arròs, mongetes verdes, pebre vermell, conill, pollastre, costella, pèsols, oli i sal)
- Lasanya de verdures (carabassó, espinacs, pebre vermell, albergínia, llet, farina formatge ratllat) V.
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (llorer, ceba, vi blanc, sal, patata, pebre, oli i sal)
- Salmó al forn amb fines herbes (salmó, pastanaga, porro, pebre vermell, mongetes, patata, oli i sal) C.
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa cajun
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Paella valenciana
- Ensalada de quinoa
Segon plat:
- Canelons d’espinacs
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-