• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 25 octubre 12:00
    Fi: Dimarts, 25 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta.
    • Gaspatxo. V.
    • Espinacs amb crema. V.

    Segon plat: 

    • Callos vegans. V.
    • Conill amb ceba i patates fregides.
    • Croquetes de peix casolanes amb ensalada.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de llenties amb verdures (llenties, pastanaga, ceba, porro, patata, carabassó, espinacs, oli i sal) CV
    • Macarrons a la bolonyesa (macarrons, ceba, carn picada de porc i pollastre, tomàtiga, orenga, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Bacallà amb allioli (bacallà, patata, espinac, panses, bledes, tomàtiga, oli i sal)
    • Costella al forn amb patates/ensalada (costella, vi, llorer, all, pebre vermell, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Trempó amb ou 

    Segon plat: 

    • Perol menorquí de peix 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada murciana 
    • Tortel·lini de formatge 

    Segon plat: 

    • Estofat de pollastre 
    • Peix cuit al forn 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Més informació