Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 25 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 25 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Fideuada mixta.
- Gaspatxo. V.
- Espinacs amb crema. V.
Segon plat:
- Callos vegans. V.
- Conill amb ceba i patates fregides.
- Croquetes de peix casolanes amb ensalada.
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de llenties amb verdures (llenties, pastanaga, ceba, porro, patata, carabassó, espinacs, oli i sal) CV
- Macarrons a la bolonyesa (macarrons, ceba, carn picada de porc i pollastre, tomàtiga, orenga, oli i sal)
Segon plat:
- Bacallà amb allioli (bacallà, patata, espinac, panses, bledes, tomàtiga, oli i sal)
- Costella al forn amb patates/ensalada (costella, vi, llorer, all, pebre vermell, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Trempó amb ou
Segon plat:
- Perol menorquí de peix
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada murciana
- Tortel·lini de formatge
Segon plat:
- Estofat de pollastre
- Peix cuit al forn
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
-