• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 24 octubre 12:00
    Fi: Dilluns, 24 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Llenties. V.
    • Ensalada alemanya. 
    • Ous remenats amb tomàtiga. V.

    Segon plat: 

    • Tumbet amb ou bullit. V.
    • Escalopa de pollastre amb salsa rocafort.
    • Filet de lluç a la planxa amb patates i ensalada. C.

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Canelons de carn (pollastre, llet, farina, pebre, formatge ratllat i sal)
    • Crema de carabassó (carabassó, porro, ceba, patata, oli i sal) CV 

    Segon plat: 

    • Lluç amb salsa de gambes (lluç, gambes, patata, julivert, all, vi, pebre, oli i sal)
    • Garrons amb salsa i arròs (garró, arròs, vi, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta 
    • Croquetes d’espinacs  

    Segon plat: 

    • Pollastre torrat i verdura 
    • Peix amb salsa verda 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la carbonara 

    Segon plat: 

    • Pollastre al chilindrón  

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Més informació