Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 24 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 24 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Llenties. V.
- Ensalada alemanya.
- Ous remenats amb tomàtiga. V.
Segon plat:
- Tumbet amb ou bullit. V.
- Escalopa de pollastre amb salsa rocafort.
- Filet de lluç a la planxa amb patates i ensalada. C.
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (pollastre, llet, farina, pebre, formatge ratllat i sal)
- Crema de carabassó (carabassó, porro, ceba, patata, oli i sal) CV
Segon plat:
- Lluç amb salsa de gambes (lluç, gambes, patata, julivert, all, vi, pebre, oli i sal)
- Garrons amb salsa i arròs (garró, arròs, vi, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Croquetes d’espinacs
Segon plat:
- Pollastre torrat i verdura
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la carbonara
Segon plat:
- Pollastre al chilindrón
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
-