• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 20 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 20 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Escudella fresca (veg)
    • Pasta amb tonyina
    • Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel

    Segon plat: 

    • Tacons vegans
    • Frit de marisc
    • Pit de pollastre torrat, salsa de pebre bo i puré de patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines saltades amb verdura, pollastre i soia (tallarines, pollastre, soia, pebre vermell i verd, pastanagó, carbassó, porro, oli i sal) 
    • Cuinat de mongeta blanca amb verdura (mongetes, pastanagó, espinacs, patata, oli i sal) 

    Segon plat: 

    • Calamar amb salsa de tomàtiga i ceba, i patata / ensalada (calamar, tomàtiga, ceba, pebre bo, oli i sal) 
    • Pastís de verdura amb ensalada (ou, pebre vermell, carbassó, patata, ceba, oli i sal) 

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Wok de verdura i tallarines 

    Segon plat: 

    • Peix cuit al forn 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies (sense cuixot) v
    • Trempó de ciurons  cv

    Segon plat: 

    • Espaguetis amb soia texturada v
    • Palometa amb ceba 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

     

    Més informació