Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 octubre 12:00
Fi: Dijous, 20 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Escudella fresca (veg)
- Pasta amb tonyina
- Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel
Segon plat:
- Tacons vegans
- Frit de marisc
- Pit de pollastre torrat, salsa de pebre bo i puré de patata
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb verdura, pollastre i soia (tallarines, pollastre, soia, pebre vermell i verd, pastanagó, carbassó, porro, oli i sal)
- Cuinat de mongeta blanca amb verdura (mongetes, pastanagó, espinacs, patata, oli i sal)
Segon plat:
- Calamar amb salsa de tomàtiga i ceba, i patata / ensalada (calamar, tomàtiga, ceba, pebre bo, oli i sal)
- Pastís de verdura amb ensalada (ou, pebre vermell, carbassó, patata, ceba, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de verdura i tallarines
Segon plat:
- Peix cuit al forn
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Arròs tres delícies (sense cuixot) v
- Trempó de ciurons cv
Segon plat:
- Espaguetis amb soia texturada v
- Palometa amb ceba
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
-