• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 19 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 19 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs tres delícies
    • Patates a la manera de La Rioja
    • Ensalada verda amb alvocat

    Segon plat: 

    • Ous remenats i xampinyons
    • Calamar a la romana i ensalada
    • Albergínies farcides de carn i patata cuita al forn

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Arròs brut (arròs, mongeta tendre, pebre vermell, conill, pollastre, costelleta de porc, pèsols, oli i sal)
    • Canelons d'espinacs (llet, farina, panses, formatge ratllat, espinacs i sal) 

    Segon plat: 

    • Pollastre rostit i patates (llorer, ceba, vi blanc, sal, patata, pebre, oli i sal) 
    • Salmó amb verdura (salmó, pastanagó, pebre vermell i verd) 

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura

    Segon plat: 

    • Estofat de pollastre

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura v
    • Ensalada de formatge feta cv

    Segon plat: 

    • Frit de tofu v
    • Lluç amb salsa verda 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació