Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 19 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 19 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs tres delícies
- Patates a la manera de La Rioja
- Ensalada verda amb alvocat
Segon plat:
- Ous remenats i xampinyons
- Calamar a la romana i ensalada
- Albergínies farcides de carn i patata cuita al forn
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Arròs brut (arròs, mongeta tendre, pebre vermell, conill, pollastre, costelleta de porc, pèsols, oli i sal)
- Canelons d'espinacs (llet, farina, panses, formatge ratllat, espinacs i sal)
Segon plat:
- Pollastre rostit i patates (llorer, ceba, vi blanc, sal, patata, pebre, oli i sal)
- Salmó amb verdura (salmó, pastanagó, pebre vermell i verd)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
Segon plat:
- Estofat de pollastre
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Fideuada de verdura v
- Ensalada de formatge feta cv
Segon plat:
- Frit de tofu v
- Lluç amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-