Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 18 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 18 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ciurons cuinats amb bacallà
- Colflori amb crema de cacauet
- Ensalada de gambes amb pinya
Segon plat:
- Ous gratinats i espinacs
- Mussola torrada i verdura bullida
- Carn amb salsa i patates
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuinat de ciurons amb verdura (mongetes, pebre vermell i verd, pastanagó, ceba, porro, ciurons, patata, oli i sal)
- Macarrons a la bolonyesa (macarrons, ceba, carn picada de porc i pollastre, tomàtiga, moraduix, oli i sal)
Segon plat:
- Bacallà amb verdura al forn (bacallà, patata, espinacs, panses, bledes, tomàtiga, oli i sal)
- Galta de porc amb patates (galta, patates, tomàtiga, vi, pebre bo, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule marroquí
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Tombet amb ou estrellat v
- Pollastre rostit
Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.
-