• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 18 octubre 12:00
    Fi: Dimarts, 18 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb bacallà
    • Colflori amb crema de cacauet
    • Ensalada de gambes amb pinya

    Segon plat: 

    • Ous gratinats i espinacs
    • Mussola torrada i verdura bullida
    • Carn amb salsa i patates

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons amb verdura (mongetes, pebre vermell i verd, pastanagó, ceba, porro, ciurons, patata, oli i sal) 
    • Macarrons a la bolonyesa (macarrons, ceba, carn picada de porc i pollastre, tomàtiga, moraduix, oli i sal) 

    Segon plat: 

    • Bacallà amb verdura al forn (bacallà, patata, espinacs, panses, bledes, tomàtiga, oli i sal) 
    • Galta de porc amb patates (galta, patates, tomàtiga, vi, pebre bo, oli i sal) 

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt natural.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de patata 

    Segon plat: 

    • Salmó torrat 

    Postres: Fruita de temporada, rebosteria variada i iogurt natural.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule marroquí 
    • Ensalada de pasta 

    Segon plat: 

    • Tombet amb ou estrellat v
    • Pollastre rostit  

    Postres: Fruita de temporada, iogurt natural i postres casolanes.

     

    Més informació