• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 17 octubre 12:00
    Fi: Dilluns, 17 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Pasta integral a la carbonara
    • Crema de pastanagó
    • Espàrrecs amb maionesa

    Segon plat: 

    • Verdura arrebossada
    • Tonyina torrada i ensalada variada
    • Salsitxes de pollastre i ceba caramel·litzada

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta (pollastre, conill, costella de porc, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, oli i sal) 
    • Crema de pastanagó (porro, pastanagó, ceba, patata, oli i sal)  

    Segon plat: 

    • Pollastre al curri amb arròs (curri, pebre bo, nata, pollastre, arròs i sal) 
    • Cuscús amb ciurons i verdura (ciurons, pebre vermell i verd, carbassó, albergínia) 

    Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de llegum cv
    • Macarrons a la bolonyesa 

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs cv 
    • Salmó torrat 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la toscana 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb pebre verd 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Més informació