Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 17 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 17 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Pasta integral a la carbonara
- Crema de pastanagó
- Espàrrecs amb maionesa
Segon plat:
- Verdura arrebossada
- Tonyina torrada i ensalada variada
- Salsitxes de pollastre i ceba caramel·litzada
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada mixta (pollastre, conill, costella de porc, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, oli i sal)
- Crema de pastanagó (porro, pastanagó, ceba, patata, oli i sal)
Segon plat:
- Pollastre al curri amb arròs (curri, pebre bo, nata, pollastre, arròs i sal)
- Cuscús amb ciurons i verdura (ciurons, pebre vermell i verd, carbassó, albergínia)
Postres: Fruita de temporada, postres casolanes i iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada de llegum cv
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Ous remenats amb espinacs cv
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
-