• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 06 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 06 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Crema de llegum
    • Pasta amb salsa bolonyesa
    • Ensalada mixta

    Segon plat: 

    • Verdura gratinada (veg.)
    • Aguiat de rap
    • Escalopes de pollastre amb salsa de nata i ametlla i arròs integral

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Canelons de carn (pollastre, llom, farina, llet, formatge ratllat)
    • Cuscús de verdura i ciurons (carabassó, albergínies, tomàtiga, curri, ciurons, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides (carn picada de porc i vedella, tomàtiga i ceba)
    • Pop amb ceba i arròs (ceba, porro, llorer, all, tomàtiga, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Tortel·linis amb salsa d’herbes 

    Segon plat: 

    • Truita espanyola 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Trempó de llenties 
    • Macarrons a la carbonara 

    Segon plat: 

    • Salsitxes amb ceba 
    • Truita de verdura 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

     

    Més informació