Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 06 octubre 12:00
Fi: Dijous, 06 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Crema de llegum
- Pasta amb salsa bolonyesa
- Ensalada mixta
Segon plat:
- Verdura gratinada (veg.)
- Aguiat de rap
- Escalopes de pollastre amb salsa de nata i ametlla i arròs integral
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (pollastre, llom, farina, llet, formatge ratllat)
- Cuscús de verdura i ciurons (carabassó, albergínies, tomàtiga, curri, ciurons, oli i sal)
Segon plat:
- Albergínies farcides (carn picada de porc i vedella, tomàtiga i ceba)
- Pop amb ceba i arròs (ceba, porro, llorer, all, tomàtiga, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Tortel·linis amb salsa d’herbes
Segon plat:
- Truita espanyola
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Trempó de llenties
- Macarrons a la carbonara
Segon plat:
- Salsitxes amb ceba
- Truita de verdura
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-