Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 05 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 05 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs amb fruita seca i curri
- Ensalada russa
- Colflori ofegada (carn magre, botifarró i sobrassada)
Segon plat:
- Carabassons farcits de verdura i patata bullida
- Aladrocs fregits i ensalada
- Conill amb allada i puré de patata
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de porro (porro, patates, pebre bo, oli i sal)
- Espaguetis amb salsa bolonyesa (carn picada de vedella i porc, tomàtiga triturada, ceba, orenga, pebre bo, oli, sal)
Segon plat:
- Guisat de pilotes i patates (carn picada de pollastre i porc, ceba, tomàtiga fregida, vi blanc, pebre bo, all, julivert, patates, oli i sal).
- Pastís de verdura i salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga, ceba, albergínia, porro, carbassó, patata, pebre bo, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdura
Segon plat:
- Fajitas de pollastre
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Fideuada
- Ensalada murciana
Segon plat:
- Remenat d’ous amb xampinyons
- Bacallà amb pebres
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-