• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 05 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 05 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs amb fruita seca i curri
    • Ensalada russa
    • Colflori ofegada (carn magre, botifarró i sobrassada)

    Segon plat: 

    • Carabassons farcits de verdura i patata bullida
    • Aladrocs fregits i ensalada
    • Conill amb allada i puré de patata

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de porro (porro, patates, pebre bo, oli i sal) 
    • Espaguetis amb salsa bolonyesa (carn picada de vedella i porc, tomàtiga triturada, ceba, orenga, pebre bo, oli, sal)

    Segon plat: 

    • Guisat de pilotes i patates (carn picada de pollastre i porc, ceba, tomàtiga fregida, vi blanc, pebre bo, all, julivert, patates, oli i sal).
    • Pastís de verdura i salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga, ceba, albergínia, porro, carbassó, patata, pebre bo, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de verdura

    Segon plat: 

    • Fajitas de pollastre

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Fideuada 
    • Ensalada murciana 

    Segon plat: 

    • Remenat d’ous amb xampinyons 
    • Bacallà amb pebres 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació