Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 04 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 04 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ciurons cuinats de pagès
- Espinacs amb crema
- Ensalada de cuscús
Segon plat:
- Truita de patata i trempó
- Croquetes de peix i ensalada variada
- Llengua amb tàperes
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada variada amb tonyina (mesclum, tomàtiga, ceba, blat de moro, pebre, tonyina, oli i sal)
- Fideuada de carn i verdura (pollastre, costella, pebre verd, ceba, tomàtiga, all, pèsols, mongeta tendra, pebre bo, oli i sal)
Segon plat:
- Bacallà amb verdura (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patates, pebre vermell, oli i sal)
- Pollastre rostit i patates (pollastre, vi blanc, ceba, sal, pebre bo, oli i patates)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la mediterrània
Segon plat:
- Pilotes a la navarresa
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Trempó amb ciurons
- Ensalada de formatge de cabra
Segon plat:
- Albergínies amb formatge parmesà
- Costelles a la barbacoa
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-