• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 04 octubre 12:00
    Fi: Dimarts, 04 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats de pagès
    • Espinacs amb crema
    • Ensalada de cuscús 

    Segon plat: 

    • Truita de patata i trempó
    • Croquetes de peix i ensalada variada
    • Llengua amb tàperes

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada variada amb tonyina (mesclum, tomàtiga, ceba, blat de moro, pebre, tonyina, oli i sal)
    • Fideuada de carn i verdura (pollastre, costella, pebre verd, ceba, tomàtiga, all, pèsols, mongeta tendra, pebre bo, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Bacallà amb verdura (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patates, pebre vermell, oli i sal)
    • Pollastre rostit i patates (pollastre, vi blanc, ceba, sal, pebre bo, oli i patates)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la mediterrània 

    Segon plat: 

    • Pilotes a la navarresa 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Trempó amb ciurons 
    • Ensalada de formatge de cabra 

    Segon plat: 

    • Albergínies amb formatge parmesà 
    • Costelles a la barbacoa 

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació