• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 29 setembre 12:00
    Fi: Dijous, 29 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Llenties amb costella
    • Ous remenats amb tomàtiga

    Segon plat: 

    • Gratinat escocès
    • Frit de matances

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada de llenties (llenties, blat de moro, pebre vermell, patata, oli i sal)
    • Carbassons farcits de carn (carabassó, ceba, all, carn picada de vedella i porc, oli, tomàtiga, pastanagó, pebre vermell, vi blanc, beixamel, formatge ratllat, pebre bo i sal)

    Segon plat: 

    • Guisat de calamar i arròs (calamar, arròs, ceba, tomàtiga, pebre vermell i verd, all, pèsols, safrà, orenga, pebre, oli i sal)
    • Cordon Bleu i ensalada (bistec de porc, formatge, pernil dolç, ou, pa ratllat)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Raviolis amb salsa de tomàtiga

    Segon plat: 

    • Llom de porc rostit

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule de llenties
    • Macarrons amb salsa de formatge

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri
    • Peix a l’andalusa

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

     

    Més informació