Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 29 setembre 12:00
Fi: Dijous, 29 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Llenties amb costella
- Ous remenats amb tomàtiga
Segon plat:
- Gratinat escocès
- Frit de matances
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada de llenties (llenties, blat de moro, pebre vermell, patata, oli i sal)
- Carbassons farcits de carn (carabassó, ceba, all, carn picada de vedella i porc, oli, tomàtiga, pastanagó, pebre vermell, vi blanc, beixamel, formatge ratllat, pebre bo i sal)
Segon plat:
- Guisat de calamar i arròs (calamar, arròs, ceba, tomàtiga, pebre vermell i verd, all, pèsols, safrà, orenga, pebre, oli i sal)
- Cordon Bleu i ensalada (bistec de porc, formatge, pernil dolç, ou, pa ratllat)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Raviolis amb salsa de tomàtiga
Segon plat:
- Llom de porc rostit
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule de llenties
- Macarrons amb salsa de formatge
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Peix a l’andalusa
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-