Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Start: Wednesday, 28 September 12:00
End: Wednesday, 28 September 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs amb samfaina.
- Ensalada amb fruita seca, poma i mel.
Segon plat:
- Filet de serrà cuit al forn amb patata, bacó i ceba
- Albergínies a la italiana (veg.)
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Lasanya de verdura (ceba, pastanagó, carbassó, albergínia, salsa de tomàtiga, formatge, orenga, salsa beixamel, oli i sal)
- Arròs brut (arròs, pollastre/conill/costella, botifarró, sobrassada, mongeta tendra, pèsols, tomàtiga, ceba, pebre verd, pebre vermell, oli i sal)
Segon plat:
- Pit de pollastre amb salsa de pebre bo i ensalada (pollastre, pebre bo, nata, oli i sal)
- Truita francesa i tomàtiga trempada (ous, tomàtiga, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Quesadillas de carn amb fesols
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Paella valenciana
- Ensalada de quinoa
Segon plat:
- Canelons d’espinacs
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-