• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Wednesday, 28 September 12:00
    End: Wednesday, 28 September 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Arròs amb samfaina.
    • Ensalada amb fruita seca, poma i mel.

    Segon plat: 

    • Filet de serrà cuit al forn amb patata, bacó i ceba
    • Albergínies a la italiana (veg.)

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Lasanya de verdura (ceba, pastanagó, carbassó, albergínia, salsa de tomàtiga, formatge, orenga, salsa beixamel, oli i sal)
    • Arròs brut (arròs, pollastre/conill/costella, botifarró, sobrassada, mongeta tendra, pèsols, tomàtiga, ceba, pebre verd, pebre vermell, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb salsa de pebre bo i ensalada (pollastre, pebre bo, nata, oli i sal)
    • Truita francesa i tomàtiga trempada (ous, tomàtiga, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Fideuada de carn

    Segon plat: 

    • Quesadillas de carn amb fesols

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Paella valenciana
    • Ensalada de quinoa

    Segon plat: 

    • Canelons d’espinacs
    • Salmó torrat

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació