• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 26 setembre 12:00
    Fi: Dilluns, 26 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Crema de carabassó
    • Arròs tres delícies

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre torrat, ensalada i patates fregides
    • Bacallà gratinat amb all i oli i patata a rodelles

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ciurons amb espinacs (ciurons, espinacs, all, sal, oli, pa, comí, coriandre, pebràs dolç, pebre bo, vinagre i aigua)
    • Ensalada de patates (ceba, ou bullit, pebre , patata, tomàtiga, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Carn del coll al forn (llorer, vi blanc, sal, patata, pebre bo i all)
    • Mussaca de verdura (carabassó, albergínia, tomàtiga triturada, ous, ceba, formatge, orenga, alfàbrega, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta
    • Croquetes d’espinacs

    Segon plat: 

    • Pollastre torrat i verdura
    • Peix amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Més informació