Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 26 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 26 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Crema de carabassó
- Arròs tres delícies
Segon plat:
- Pit de pollastre torrat, ensalada i patates fregides
- Bacallà gratinat amb all i oli i patata a rodelles
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ciurons amb espinacs (ciurons, espinacs, all, sal, oli, pa, comí, coriandre, pebràs dolç, pebre bo, vinagre i aigua)
- Ensalada de patates (ceba, ou bullit, pebre , patata, tomàtiga, oli i sal)
Segon plat:
- Carn del coll al forn (llorer, vi blanc, sal, patata, pebre bo i all)
- Mussaca de verdura (carabassó, albergínia, tomàtiga triturada, ous, ceba, formatge, orenga, alfàbrega, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Croquetes d’espinacs
Segon plat:
- Pollastre torrat i verdura
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pollastre amb curri
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
-