Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 20 setembre 12:00
Fi: Dimarts, 20 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians)
- Ous farcits
Segon plat:
- Pastís de carn i puré de patata
- Mussola amb salsa de gírgoles, tàperes i patates fregides
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada variada amb tonyina (mesclum, ceba, blat de moro, pebre vermell, tonyina, oli i sal)
- Macarrons a la bolonyesa (carn picada de vedella i porc, tomàtiga triturada, ceba, orenga, pebre, sal i vi blanc)
Segon plat:
- Albergínies farcides (carn picada de porc i vedella, tomàtiga i ceba)
- Costella cuita al forn i patates (llorer, vi, sal, patates, pebre i all)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Tabule marroquí
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Tombet amb ou estrellat
- Pollastre al forn
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
-