• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 20 setembre 12:00
    Fi: Dimarts, 20 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians)
    • Ous farcits

    Segon plat: 

    • Pastís de carn i puré de patata
    • Mussola amb salsa de gírgoles, tàperes i patates fregides

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat. 
     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada variada amb tonyina (mesclum, ceba, blat de moro, pebre vermell, tonyina, oli i sal)
    • Macarrons a la bolonyesa (carn picada de vedella i porc, tomàtiga triturada, ceba, orenga, pebre, sal i vi blanc)

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides (carn picada de porc i vedella, tomàtiga i ceba)
    • Costella cuita al forn i patates (llorer, vi, sal, patates, pebre i all)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Ensalada de patata

    Segon plat: 

    • Salmó torrat

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Tabule marroquí
    • Ensalada de pasta

    Segon plat: 

    • Tombet amb ou estrellat
    • Pollastre al forn

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Més informació