• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 19 setembre 12:00
    Fi: Dilluns, 19 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Fideus de roter (veg.)
    • Patates gratinades amb bacó

    Segon plat: 

    • Ous remenats i xampinyons
    • Cuixa de pollastre i patata brava

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de pastanagó (pastanagó, ceba, oli i sal)
    • Estofat de vedella (carn de vedella, patata, mongeta tendra, pèsols i pastanagó)

    Segon plat: 

    • Pilotes amb arròs (carn de pollastre i porc, vi blanc, ceba, pebre vermell, oli, sal i arròs)
    • Rap a la marinera (llit de patata, gambes, musclos, calamar, rap, ceba, oli, sal i vi blanc)

    Postres: Fruita de temporada i iogurt.

     

    Guillem Cifre

    Primer plat: 

    • Ensalada de llegum
    • Macarrons a la bolonyesa

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs
    • Salmó torrat

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.

     

    Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la toscana

    Segon plat: 

    • Pollastre amb pebre verd

    Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.

     

    Més informació