Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 19 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 19 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Fideus de roter (veg.)
- Patates gratinades amb bacó
Segon plat:
- Ous remenats i xampinyons
- Cuixa de pollastre i patata brava
Postres: Fruita de temporada, iogurt i gelat.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de pastanagó (pastanagó, ceba, oli i sal)
- Estofat de vedella (carn de vedella, patata, mongeta tendra, pèsols i pastanagó)
Segon plat:
- Pilotes amb arròs (carn de pollastre i porc, vi blanc, ceba, pebre vermell, oli, sal i arròs)
- Rap a la marinera (llit de patata, gambes, musclos, calamar, rap, ceba, oli, sal i vi blanc)
Postres: Fruita de temporada i iogurt.
Guillem Cifre
Primer plat:
- Ensalada de llegum
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Ous remenats amb espinacs
- Salmó torrat
Postres: Fruita de temporada, iogurt i postres casolanes.
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd
Postres: Fruita de temporada, iogurt i rebosteria variada.
-