Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 15 juliol 12:00
Fi: Divendres, 15 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Gaspatxo (tomàtiga, pebre vermell, cogombre, ceba, all, oli, sal, aigua).
- Trempó de llenties (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d’oliva).
Segon plat:
- Llom a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).
- Remenat de xampinyons i bolets (ceba, porro, xampinyons, bolets, sal, oli d’oliva, pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i RotgerPrimer plat:
- Paella mixta.
- Gaspatxo.
Segon plat:
- Fajites de verdures amb formatge feta (veg).
- Escalopines de pollastre arrebossats amb ensalada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon LlullPrimer plat:
- Gaspatxo (tomàtiga, pebre vermell, cogombre, ceba, all, oli, sal, aigua).
- Trempó de llenties (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d’oliva).
Segon plat:
- Llom a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).
- Remenat de xampinyons i bolets (ceba, porro, xampinyons, bolets, sal, oli d’oliva, pebre bo).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-