• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 15 juliol 12:00
    Fi: Divendres, 15 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Gaspatxo (tomàtiga, pebre vermell, cogombre, ceba, all, oli, sal, aigua).
    • Trempó de llenties (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d’oliva).

    Segon plat: 

    • Llom a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).
    • Remenat de xampinyons i bolets (ceba, porro, xampinyons, bolets, sal, oli d’oliva, pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
     
    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta.
    • Gaspatxo.

    Segon plat: 

    • Fajites de verdures amb formatge feta (veg).
    • Escalopines de pollastre arrebossats amb ensalada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 
     
    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Gaspatxo (tomàtiga, pebre vermell, cogombre, ceba, all, oli, sal, aigua).
    • Trempó de llenties (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d’oliva).

    Segon plat: 

    • Llom a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva, sal).
    • Remenat de xampinyons i bolets (ceba, porro, xampinyons, bolets, sal, oli d’oliva, pebre bo).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Més informació