• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 14 juliol 12:00
    Fi: Dijous, 14 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, pebre verd i vermell).
    • Vichyssoise (patates, porro, ceba, mantega, sal, una mica de nata).

    Segon plat: 

    • Lluç amb salsa verda (ceba, pèsols, julivert, oli d’oliva, sal, all, brou de peix, vi blanc, patates i arròs).
    • Croquetes de pollastre amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
     
    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Patates gratinades amb bacó al forn.
    • Ensalada de cuscús (vegetariana).

    Segon plat: 

    • Truita de patates a l’hortolana amb ensalada.
    • Filet d'orada a la planxa amb patates bullides i mongetes verdes.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 
     
    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, pebre verd i vermell).
    • Vichyssoise (patates, porro, ceba, mantega, sal, una mica de nata).

    Segon plat: 

    • Lluç amb salsa verda (ceba, pèsols, julivert, oli d’oliva, sal, all, brou de peix, vi blanc, patates i arròs).
    • Croquetes de pollastre amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Més informació