Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 14 juliol 12:00
Fi: Dijous, 14 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, pebre verd i vermell).
- Vichyssoise (patates, porro, ceba, mantega, sal, una mica de nata).
Segon plat:
- Lluç amb salsa verda (ceba, pèsols, julivert, oli d’oliva, sal, all, brou de peix, vi blanc, patates i arròs).
- Croquetes de pollastre amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i RotgerPrimer plat:
- Patates gratinades amb bacó al forn.
- Ensalada de cuscús (vegetariana).
Segon plat:
- Truita de patates a l’hortolana amb ensalada.
- Filet d'orada a la planxa amb patates bullides i mongetes verdes.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon LlullPrimer plat:
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, pebre verd i vermell).
- Vichyssoise (patates, porro, ceba, mantega, sal, una mica de nata).
Segon plat:
- Lluç amb salsa verda (ceba, pèsols, julivert, oli d’oliva, sal, all, brou de peix, vi blanc, patates i arròs).
- Croquetes de pollastre amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-