Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 13 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 13 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal).
- Crema de pastanaga (pastanaga, ceba, porro, patata, sal, oli d’oliva, brou vegetal).
Segon plat:
- Braó al forn amb patates i arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d’oliva).
- Bacallà a la mallorquina (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patates, tap de quartí, sobrassada, oli i sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i RotgerPrimer plat:
- Arròs negre.
- Ensalada mixta.
Segon plat:
- Bacallà a la biscaïna amb patates al forn.
- Verdures gratinades (veg.).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon LlullPrimer plat:
- Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal).
- Crema de pastanaga (pastanaga, ceba, porro, patata, sal, oli d’oliva, brou vegetal).
Segon plat:
- Braó al forn amb patates i arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d’oliva).
- Bacallà a la mallorquina (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patates, tap de quartí, sobrassada, oli i sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-