• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 12 juliol 12:00
    Fi: Dimarts, 12 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Salmorejo (tomàtiga, ceba, pa, oli d’oliva, sal).
    • Llenties amb verdures (llenties, ceba, albergínies, carabassó, pastanaga, oli d’oliva, sal, pebre bo).

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli d’oliva, sal).
    • Truita de patates amb ensalada (patates, ceba, oli d’oliva, sal, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
     
    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Pasta amb bròquil i colflori amb pesto vermell.
    • Ciurons trempats amb escalivada.

    Segon plat: 

    • Llom a la planxa amb ensalada i patates.
    • Bullit de peix.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 
     
    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Salmorejo (tomàtiga, ceba, pa, oli d’oliva, sal).
    • Llenties amb verdures (llenties, ceba, albergínies, carabassó, pastanaga, oli d’oliva, sal, pebre bo).

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli d’oliva, sal).
    • Truita de patates amb ensalada (patates, ceba, oli d’oliva, sal, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Més informació