Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 12 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 12 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Salmorejo (tomàtiga, ceba, pa, oli d’oliva, sal).
- Llenties amb verdures (llenties, ceba, albergínies, carabassó, pastanaga, oli d’oliva, sal, pebre bo).
Segon plat:
- Pit de pollastre a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli d’oliva, sal).
- Truita de patates amb ensalada (patates, ceba, oli d’oliva, sal, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i RotgerPrimer plat:
- Pasta amb bròquil i colflori amb pesto vermell.
- Ciurons trempats amb escalivada.
Segon plat:
- Llom a la planxa amb ensalada i patates.
- Bullit de peix.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon LlullPrimer plat:
- Salmorejo (tomàtiga, ceba, pa, oli d’oliva, sal).
- Llenties amb verdures (llenties, ceba, albergínies, carabassó, pastanaga, oli d’oliva, sal, pebre bo).
Segon plat:
- Pit de pollastre a la planxa amb ensalada (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli d’oliva, sal).
- Truita de patates amb ensalada (patates, ceba, oli d’oliva, sal, ou, enciam, tomàtiga, pastanaga).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-