Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 11 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 11 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal, oli d’oliva).
- Fideuada mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal, oli d’oliva).
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates).
- Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal, patates, oli d’oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i RotgerPrimer plat:
- Fideus de conill.
- Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat:
- Pollastre al forn amb puré de patates.
- Curri hindú de verdures.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon LlullPrimer plat:
- Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal, oli d’oliva).
- Fideuada mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal, oli d’oliva).
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates).
- Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal, patates, oli d’oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-