Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 08 juliol 12:00
Fi: Divendres, 08 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs d’aviador
- Gaspatxo CV
Segon plat:
- Frit de verdures V
- Salmó al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada rusa (patata, mongetes, pastanaga, ou, olives, tonyina, prebe vermel, oli d´oliva, sal)
- Ensalada de llenties (ceba, prebe vermell i verd, pastanaga, cogombre, tomàtiga, julivert, sal, oli, prebe bo)
Segon plat:
- Redó de porc al forn amb patata i ensalada (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, prebe bo, prebe verd i vermell, all, julivert)
- Truita francesa amb tallades de tomàtiga (ou, sal, oli, tomàtiga)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Croquetes de pollastre
- Ensalada de patata CV
Segon plat:
- Quiche de verdures V
- Llom Stroganoff
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella mixta
- Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat:
- Puding de peix amb pure de patata.
- Pilotes amb salsa i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada rusa (patata, mongetes, pastanaga, ou, olives, tonyina, prebe vermel, oli d´oliva, sal)
- Ensalada de llenties (ceba, prebe vermell i verd, pastanaga, cogombre, tomàtiga, julivert, sal, oli, prebe bo)
Segon plat:
- Redó de porc al forn amb patata i ensalada (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, prebe bo, prebe verd i vermell, all, julivert)
- Truita francesa amb tallades de tomàtiga (ou, sal, oli, tomàtiga)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-