• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 08 juliol 12:00
    Fi: Divendres, 08 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs d’aviador 
    • Gaspatxo CV

    Segon plat: 

    • Frit de verdures V
    • Salmó al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada rusa (patata, mongetes, pastanaga, ou, olives, tonyina, prebe vermel, oli d´oliva, sal)
    • Ensalada de llenties (ceba, prebe vermell i verd, pastanaga, cogombre, tomàtiga, julivert, sal, oli, prebe bo)

    Segon plat: 

    • Redó de porc al forn amb patata i ensalada (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, prebe bo, prebe verd i vermell, all, julivert)
    • Truita francesa amb tallades de tomàtiga (ou, sal, oli, tomàtiga)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Ensalada de patata CV 

    Segon plat: 

    • Quiche de verdures V 
    • Llom Stroganoff  

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: 

    • Puding de peix amb pure de patata.
    • Pilotes amb salsa i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada rusa (patata, mongetes, pastanaga, ou, olives, tonyina, prebe vermel, oli d´oliva, sal)
    • Ensalada de llenties (ceba, prebe vermell i verd, pastanaga, cogombre, tomàtiga, julivert, sal, oli, prebe bo)

    Segon plat: 

    • Redó de porc al forn amb patata i ensalada (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, prebe bo, prebe verd i vermell, all, julivert)
    • Truita francesa amb tallades de tomàtiga (ou, sal, oli, tomàtiga)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació