• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 07 juliol 12:00
    Fi: Dijous, 07 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de verdures amb tallarines CV
    • Ensalada mixta CV

    Segon plat:

    • Pollastre brasejat amb allioli
    • Ous remenats amb formatge V

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada murciana (tomàtiga natural, ceba, tonyina, olives, sal, oli)
    • Ensalada amb fruita seca (enciams variats, tomàtiga, nous, ametlles, oli, sal, vinagre balsamic)

    Segon plat: 

    • Costella al forn amb patata i ensalada (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva, tomàtiga, ceba, enciam)
    • Parrillada de verdures (carabassó, albergínies, prebe verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d´oliva, pebre bo, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de llenties CV
    • Macarrons a la carbonara  

    Segon plat: 

    • Salsitxes amb ceba
    • Truita de verdures V

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Wok de tallarins amb verdures.
    • Entremesos.

    Segon plat: 

    • Croquetes d´espinacs amb amanida.
    • Pitrera de pollastre a la plancha amb arròs.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada murciana (tomàtiga natural, ceba, tonyina, olives, sal, oli)
    • Ensalada amb fruita seca (enciams variats, tomàtiga, nous, ametlles, oli, sal, vinagre balsamic)

    Segon plat: 

    • Costella al forn amb patata i ensalada (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva, tomàtiga, ceba, enciam)
    • Parrillada de verdures (carabassó, albergínies, prebe verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d´oliva, pebre bo, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació