Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 07 juliol 12:00
Fi: Dijous, 07 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de verdures amb tallarines CV
- Ensalada mixta CV
Segon plat:
- Pollastre brasejat amb allioli
- Ous remenats amb formatge V
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada murciana (tomàtiga natural, ceba, tonyina, olives, sal, oli)
- Ensalada amb fruita seca (enciams variats, tomàtiga, nous, ametlles, oli, sal, vinagre balsamic)
Segon plat:
- Costella al forn amb patata i ensalada (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva, tomàtiga, ceba, enciam)
- Parrillada de verdures (carabassó, albergínies, prebe verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d´oliva, pebre bo, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de llenties CV
- Macarrons a la carbonara
Segon plat:
- Salsitxes amb ceba
- Truita de verdures V
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Wok de tallarins amb verdures.
- Entremesos.
Segon plat:
- Croquetes d´espinacs amb amanida.
- Pitrera de pollastre a la plancha amb arròs.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada murciana (tomàtiga natural, ceba, tonyina, olives, sal, oli)
- Ensalada amb fruita seca (enciams variats, tomàtiga, nous, ametlles, oli, sal, vinagre balsamic)
Segon plat:
- Costella al forn amb patata i ensalada (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva, tomàtiga, ceba, enciam)
- Parrillada de verdures (carabassó, albergínies, prebe verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d´oliva, pebre bo, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-