• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 06 juliol 12:00
    Fi: Dimecres, 06 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures CV
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Llom de porc amb salsa cajun 
    • Tofu marinat a la planxa CV

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Espagueti bolonyesa (carn picada de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana, ceba, sal, prebe bo, oli)
    • Gaspatxo (tomàtiga, prebe vermell, ceba, all, cogombre, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Llubina al forn amb verdures i patata (patata, ceba, pastanaga, oli 
    • Espaguetis saltejats amb ceba i xampinyons (ceba, porro, xampinyons, prebe bo, sal, oli d´oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella valenciana 
    • Ensalada murciana C

    Segon plat:

    • Ous remenats amb xampinyons CV
    • Bacallà amb pebres

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Llenties (vegeterianes).
    • Salpicon de marisc.

    Segon plat: 

    • Frit de verdures.
    • Guatlles a la planxa amb patata brava

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Espagueti bolonyesa (carn picada de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana, ceba, sal, prebe bo, oli)
    • Gaspatxo (tomàtiga, prebe vermell, ceba, all, cogombre, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Llubina al forn amb verdures i patata (patata, ceba, pastanaga, oli 
    • Espaguetis saltejats amb ceba i xampinyons (ceba, porro, xampinyons, prebe bo, sal, oli d´oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació