Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 06 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures CV
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa cajun
- Tofu marinat a la planxa CV
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Espagueti bolonyesa (carn picada de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana, ceba, sal, prebe bo, oli)
- Gaspatxo (tomàtiga, prebe vermell, ceba, all, cogombre, oli i sal)
Segon plat:
- Llubina al forn amb verdures i patata (patata, ceba, pastanaga, oli
- Espaguetis saltejats amb ceba i xampinyons (ceba, porro, xampinyons, prebe bo, sal, oli d´oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella valenciana
- Ensalada murciana C
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons CV
- Bacallà amb pebres
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Llenties (vegeterianes).
- Salpicon de marisc.
Segon plat:
- Frit de verdures.
- Guatlles a la planxa amb patata brava
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Espagueti bolonyesa (carn picada de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana, ceba, sal, prebe bo, oli)
- Gaspatxo (tomàtiga, prebe vermell, ceba, all, cogombre, oli i sal)
Segon plat:
- Llubina al forn amb verdures i patata (patata, ceba, pastanaga, oli
- Espaguetis saltejats amb ceba i xampinyons (ceba, porro, xampinyons, prebe bo, sal, oli d´oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-