• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 05 juliol 12:00
    Fi: Dimarts, 05 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Trempó amb ou CV
    • Arròs tres delícies 

    Segon plat:

    • Hamburguesa d’espinacs V
    • Perol menorquí de peix

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada de sa casa (tomàtiga, sal, oli d´oliva,  enciam, ciurons, prebe, ceba)
    • Croquetes de bacallà amb ensalada i/o patates (patates, oli, sal, enciam, tomàtiga, ceba)

    Segon plat: 

    • Broquetes d´endiot amb ensalada (enciam , tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal, blat de moro)
    • Ous planxa amb patata i ensalada (patata, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó amb ciurons CV
    • Ensalada de formatge de cabra CV

    Segon plat: 

    • Albergínies amb parmesà CV
    • Costelles a la barbacoa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Pasta bolonyesa.
    • Ensalada caprese.

    Segon plat: 

    • Callos vegans.
    • Lluç a la planxa amb trempó.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada de sa casa ( tomàtiga, sal, oli d´oliva,  enciam, ciurons, prebe, ceba)
    • Croquetes de bacallà amb ensalada i/o patates (patates, oli, sal, enciam, tomàtiga, ceba)

    Segon plat: 

    • Broquetes d´endiot amb ensalada (enciam , tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal, blat de moro)
    • Ous planxa amb patata i ensalada (patata, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació