Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 05 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Trempó amb ou CV
- Arròs tres delícies
Segon plat:
- Hamburguesa d’espinacs V
- Perol menorquí de peix
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de sa casa (tomàtiga, sal, oli d´oliva, enciam, ciurons, prebe, ceba)
- Croquetes de bacallà amb ensalada i/o patates (patates, oli, sal, enciam, tomàtiga, ceba)
Segon plat:
- Broquetes d´endiot amb ensalada (enciam , tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal, blat de moro)
- Ous planxa amb patata i ensalada (patata, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó amb ciurons CV
- Ensalada de formatge de cabra CV
Segon plat:
- Albergínies amb parmesà CV
- Costelles a la barbacoa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Pasta bolonyesa.
- Ensalada caprese.
Segon plat:
- Callos vegans.
- Lluç a la planxa amb trempó.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada de sa casa ( tomàtiga, sal, oli d´oliva, enciam, ciurons, prebe, ceba)
- Croquetes de bacallà amb ensalada i/o patates (patates, oli, sal, enciam, tomàtiga, ceba)
Segon plat:
- Broquetes d´endiot amb ensalada (enciam , tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal, blat de moro)
- Ous planxa amb patata i ensalada (patata, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-