• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 04 juliol 12:00
    Fi: Dilluns, 04 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la carbonara
    • Ensalada de mozzarella CV

    Segon plat:

    • Pollastre al chilindrón 
    • Truita de patates V

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Trampó (prebe blanc, ceba, tomàtiga, oli, sal) 
    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, prebe verd i vermell)

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patata (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, prebe bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
    • Hamburguessa de vegana/vegetariana amb ensalada (blat sarraí, ceba, oli d´oliva i girasol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l`ordi, sal, all, mil, plantes aromàtiques, bròcoli, mostassa)                                 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de quinoa CV
    • Espaguetis a la puttanesca 

    Segon plat: 

    • Pollastre amb ceba
    • Hamburguesa d’espinacs V

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Paella de verdures.
    • Ous farcits.

    Segon plat:

    • Boquerons fregits amb amanida.
    • Salsitxes de pollastre amb ceba caramelitzada.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Trampó (prebe blanc, ceba, tomàtiga, oli, sal) 
    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, prebe verd i vermell)

    Segon plat: ​​​​​

    • Pollastre al forn amb patata (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, prebe bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
    • Hamburguessa de vegana/vegetariana amb ensalada (blat sarraí, ceba, oli d´oliva i girasol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l`ordi, sal, all, mil, plantes aromàtiques, bròcoli, mostassa)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació