Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 04 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la carbonara
- Ensalada de mozzarella CV
Segon plat:
- Pollastre al chilindrón
- Truita de patates V
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trampó (prebe blanc, ceba, tomàtiga, oli, sal)
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, prebe verd i vermell)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patata (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, prebe bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
- Hamburguessa de vegana/vegetariana amb ensalada (blat sarraí, ceba, oli d´oliva i girasol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l`ordi, sal, all, mil, plantes aromàtiques, bròcoli, mostassa)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de quinoa CV
- Espaguetis a la puttanesca
Segon plat:
- Pollastre amb ceba
- Hamburguesa d’espinacs V
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella de verdures.
- Ous farcits.
Segon plat:
- Boquerons fregits amb amanida.
- Salsitxes de pollastre amb ceba caramelitzada.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Trampó (prebe blanc, ceba, tomàtiga, oli, sal)
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli, enciam, prebe verd i vermell)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patata (pollastre, llorer, sal, oli d´oliva, prebe bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
- Hamburguessa de vegana/vegetariana amb ensalada (blat sarraí, ceba, oli d´oliva i girasol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l`ordi, sal, all, mil, plantes aromàtiques, bròcoli, mostassa)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-