Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 01 juliol 12:00
Fi: Divendres, 01 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Risotto amb xampinyons V
- Salmorejo CV
Segon plat:
- Frit de verdures i tofu V
- Bacallà amb ceba
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de pollastre (pollastre, enciam, poma, blat de les Índies, tomàtiga, olives, oli, sal).
- Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo, sal).
Segon plat:
- Cordon Bleu amb patates i ensalada (cuixot dolç, formatge, ou, farina, enciam, tomàtiga, patates, blat de les índies, ceba, oli i sal)
- Rotllets de verdures (ceba, col, pastanaga, oli, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Croquetes de pollastre
- Ensalada de patata CV
Segon plat:
- Quiche de verdures V
- Llom Stroganoff
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella mixta
- Ensalada de remolatxa amb crema d’herbes.
- Crema de carabassó.
Segon plat:
- Callos vegans.
- Filet de corbina a la planxa amb patates i ensalada.
- Gratinat escocès.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Trempó de ciurons (ciurons, ou, tonyina, tomàtiga, ceba, pebre).
- Crema de carabassó (ceba, porro, carabassó, patata, oli, sal).
Segon plat:
- Pilotes en salsa de tomàtiga amb arròs (ceba, porro, pastanaga, pebre vermell, tomàtiga, all, sal, arròs, oli d´oliva).
- Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, patates, porro, mongetes verdes, sal, oli d’oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-