• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 01 juliol 12:00
    Fi: Divendres, 01 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Risotto amb xampinyons V 
    • Salmorejo CV

    Segon plat: 

    • Frit de verdures i tofu V
    • Bacallà amb ceba

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada de pollastre (pollastre, enciam, poma, blat de les Índies, tomàtiga, olives, oli, sal).
    • Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo, sal). 

    Segon plat: 

    • Cordon Bleu amb patates i ensalada (cuixot dolç, formatge, ou, farina, enciam, tomàtiga, patates, blat de les índies, ceba, oli i sal)
    • Rotllets de verdures (ceba, col, pastanaga, oli, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Ensalada de patata CV 

    Segon plat: 

    • Quiche de verdures V 
    • Llom Stroganoff  

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Ensalada de remolatxa amb crema d’herbes.
    • Crema de carabassó.

    Segon plat: 

    • Callos vegans.
    • Filet de corbina a la planxa amb patates i ensalada.
    • Gratinat escocès.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Trempó de ciurons (ciurons, ou, tonyina, tomàtiga, ceba, pebre).
    • Crema de carabassó (ceba, porro, carabassó, patata, oli, sal).

    Segon plat: 

    • Pilotes en salsa de tomàtiga amb arròs (ceba, porro, pastanaga, pebre vermell,  tomàtiga, all, sal, arròs, oli d´oliva).
    • Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, patates, porro, mongetes verdes, sal, oli d’oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació