Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 30 juny 12:00
Fi: Dijous, 30 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de pollastre amb tallarines
- Hummus amb crudités CV
Segon plat:
- Llom de porc rostit
- Samfaina amb ou CV
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de poma (enciam, poma, nous, panses, oli, sal, vinagre balsàmic).
- Arròs saltat amb verdures (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d´oliva).
Segon plat:
- Hamburguesa amb patates i ensalada (patates, enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal)
- Bacallà amb all i oli (llet, all, oli d´oliva, patates).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de llenties CV
- Macarrons a la carbonara
Segon plat:
- Salsitxes amb ceba
- Truita de verdures V
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Pasta amb pesto.
- Ensalada de patates, sofregit i sípia.
- Sopa freda de síndria.
Segon plat:
- Albergínies farcides de carn amb patates.
- Calamar a l’andalusa amb ensalada.
- Hamburguesa vegetariana amb puré de patates.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Aguiat de vedella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli).
- Salmorejo (tomàtiga, pa, oli, all, sal).
Segon plat:
- Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal).
- Pastís de verdures (ceba, pebre vermell i verd, carabassó, patata, ou, sal,
oli d´oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-