• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 30 juny 12:00
    Fi: Dijous, 30 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de pollastre amb tallarines
    • Hummus amb crudités CV 

    Segon plat:

    • Llom de porc rostit
    • Samfaina amb ou CV 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada de poma (enciam, poma, nous, panses, oli, sal, vinagre balsàmic).
    • Arròs saltat amb verdures (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d´oliva).

    Segon plat: 

    • Hamburguesa amb patates i ensalada (patates, enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, oli, sal)
    • Bacallà amb all i oli (llet, all, oli d´oliva, patates).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de llenties CV
    • Macarrons a la carbonara  

    Segon plat: 

    • Salsitxes amb ceba
    • Truita de verdures V

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Pasta amb pesto.
    • Ensalada de patates, sofregit i sípia.
    • Sopa freda de síndria.

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides de carn amb patates.
    • Calamar a l’andalusa amb ensalada.
    • Hamburguesa vegetariana amb puré de patates.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Aguiat de vedella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli).
    • Salmorejo (tomàtiga, pa, oli, all, sal).

    Segon plat: 

    • Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal).
    • Pastís de verdures (ceba, pebre vermell i verd, carabassó, patata, ou, sal, 
      oli d´oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació