Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 29 juny 12:00
Fi: Dimecres, 29 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures CV
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Croquetes de pollastre
- Truita de patates amb carabassó i pastanaga V
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trempó de ciurons (ciurons, olives, tomàtiga, ceba, pebre, oli, sal).
- Ensalada de tomàtiga i olives (tomàtiga, pebre bo, olives, sal, oli d´oliva).
Segon plat:
- Pit de pollastre amb patates i ensalada (patates, enciam, pastanaga, oli, sal, ceba, tomàtiga).
- Hamburguesa vegana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil, mostassa).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella valenciana
- Ensalada murciana C
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons CV
- Bacallà amb pebres
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs amb samfaina.
- Ensalada amb formatge fresc i confitura de codony.
- Gaspatxo d’alvocat i cogombre.
Segon plat:
- Llom a la planxa amb patates braves.
- Filet de gallineta a la mallorquina.
- Ous remenats amb xampinyons.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal).
- Vichyssoise (porro, ceba, patata, mantega, oli, sal, nata).
Segon plat:
- Costella al forn amb patates (llorer, vi, tap de quartí dolç, all, julivert).
- Lluç en salsa verda (ceba, farina, pèsols, vi, julivert, sal, pebre bo, oli d’oliva).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-