• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 29 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 29 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures CV
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Croquetes de pollastre 
    • Truita de patates amb carabassó i pastanaga V

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Trempó de ciurons (ciurons, olives, tomàtiga, ceba, pebre, oli, sal).
    • Ensalada de tomàtiga i olives (tomàtiga, pebre bo, olives, sal, oli d´oliva).

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb patates i ensalada (patates, enciam, pastanaga, oli, sal, ceba, tomàtiga).
    • Hamburguesa vegana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil, mostassa).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella valenciana 
    • Ensalada murciana C

    Segon plat:

    • Ous remenats amb xampinyons CV
    • Bacallà amb pebres

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Arròs amb samfaina.
    • Ensalada amb formatge fresc i confitura de codony.
    • Gaspatxo d’alvocat i cogombre.

    Segon plat: 

    • Llom a la planxa amb patates braves.
    • Filet de gallineta a la mallorquina.
    • Ous remenats amb xampinyons.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal).
    • Vichyssoise (porro, ceba, patata, mantega, oli, sal, nata).

    Segon plat: 

    • Costella al forn amb patates (llorer, vi, tap de quartí dolç, all, julivert).
    • Lluç en salsa verda (ceba, farina, pèsols, vi, julivert, sal, pebre bo, oli d’oliva).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació