• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 28 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 28 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Ensalada amb tofu marinat CV
    • Ensalada de patata

    Segon plat:

    • Fajitas de verdures CV
    • Salmó a la planxa 

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Xampinyons saltats amb cuixot (cuixot salat, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)
    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga sal, oli d´oliva, enciam, pebre verd i vermell).

    Segon plat: 

    • Llom amb ous i patates (ous, patates, oli, sal).
    • Ous a la planxa amb patates i ensalada (patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal).

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó amb ciurons CV
    • Ensalada de formatge de cabra CV

    Segon plat: 

    • Albergínies amb parmesà CV
    • Costelles a la barbacoa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Pasta a la carbonara.
    • Ensalada de pinya, cranc i salsa rosa.
    • Crema de poma amb curri, pastanaga i taronja.

    Segon plat: 

    • Conill amb ceba i patates fregides.
    • Tonyina a la planxa amb mongetes i patata bullida.
    • Espinacs amb crema.

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Ensalada campera (patata, tomàtiga, sal, oli, ceba, pebre vermell i verd, tonyina, ou bullit). 
    • Macarrons a la bolonyesa (carn picada de vedella i porc, salsa de tomàtiga, oli d´oliva, sal, pebre bo, ceba).

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre a la planxa amb patates (patates, oli d’oliva, sal, pebre bo).
    • Rap a la marinera (gambes, musclos, calamar, sal).    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació