Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 28 juny 12:00
Fi: Dimarts, 28 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada amb tofu marinat CV
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Fajitas de verdures CV
- Salmó a la planxa
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Xampinyons saltats amb cuixot (cuixot salat, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga sal, oli d´oliva, enciam, pebre verd i vermell).
Segon plat:
- Llom amb ous i patates (ous, patates, oli, sal).
- Ous a la planxa amb patates i ensalada (patates, tomàtiga, ceba, pastanaga, enciam, oli i sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó amb ciurons CV
- Ensalada de formatge de cabra CV
Segon plat:
- Albergínies amb parmesà CV
- Costelles a la barbacoa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Pasta a la carbonara.
- Ensalada de pinya, cranc i salsa rosa.
- Crema de poma amb curri, pastanaga i taronja.
Segon plat:
- Conill amb ceba i patates fregides.
- Tonyina a la planxa amb mongetes i patata bullida.
- Espinacs amb crema.
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Ensalada campera (patata, tomàtiga, sal, oli, ceba, pebre vermell i verd, tonyina, ou bullit).
- Macarrons a la bolonyesa (carn picada de vedella i porc, salsa de tomàtiga, oli d´oliva, sal, pebre bo, ceba).
Segon plat:
- Pit de pollastre a la planxa amb patates (patates, oli d’oliva, sal, pebre bo).
- Rap a la marinera (gambes, musclos, calamar, sal).
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-