• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 27 juny 12:00
    Fi: Dilluns, 27 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Espaguetis de carabassó amb trempó CV
    • Pasta a la toscana

    Segon plat:

    • Pollastre amb pebre verd 
    • Verdures a la planxa amb pebre verd CV

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada mixta (enciam iceberg i mesclum, formatge, cuixot dolç, blat de les Índies, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d´oliva)
    • Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal)

    Segon plat: 

    • Calamars a la romana amb ensalada (enciam, pastanaga, ceba, tomàtiga, oli i sal)
    • Rotllets primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d´oliva, sal, enciam, tomàtiga, ceba)                                    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de quinoa CV
    • Espaguetis a la puttanesca

    Segon plat: 

    • Pollastre amb ceba
    • Hamburguesa d’espinacs V

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat:

    • Paella de bacallà
    • Ensalada de mongetes blanques amb tonyina i ou
    • Crema de meló

    Segon plat:

    • Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada
    • Filet d'orada a la planxa amb verdures i patates bullides
    • Tumbet amb ou bullit

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons d’espinacs (espinacs, farina, llet, ceba, nou moscada)
    • Gaspatxo (tomàtiga, ceba, all, oli, sal, pebre vermell, cogombre)

    Segon plat: ​​​​​

    • Llom a la planxa amb patates (patates, oli, sal)
    • Bacallà a la mallorquina (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patata, tap de quartí, sobrassada, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació