Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 27 juny 12:00
Fi: Dilluns, 27 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Espaguetis de carabassó amb trempó CV
- Pasta a la toscana
Segon plat:
- Pollastre amb pebre verd
- Verdures a la planxa amb pebre verd CV
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada mixta (enciam iceberg i mesclum, formatge, cuixot dolç, blat de les Índies, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d´oliva)
- Ensalada de pasta (ou bullit, blat de les Índies, pastanaga, tonyina, oli i sal)
Segon plat:
- Calamars a la romana amb ensalada (enciam, pastanaga, ceba, tomàtiga, oli i sal)
- Rotllets primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d´oliva, sal, enciam, tomàtiga, ceba)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de quinoa CV
- Espaguetis a la puttanesca
Segon plat:
- Pollastre amb ceba
- Hamburguesa d’espinacs V
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella de bacallà
- Ensalada de mongetes blanques amb tonyina i ou
- Crema de meló
Segon plat:
- Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada
- Filet d'orada a la planxa amb verdures i patates bullides
- Tumbet amb ou bullit
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons d’espinacs (espinacs, farina, llet, ceba, nou moscada)
- Gaspatxo (tomàtiga, ceba, all, oli, sal, pebre vermell, cogombre)
Segon plat:
- Llom a la planxa amb patates (patates, oli, sal)
- Bacallà a la mallorquina (bledes, espinacs, tomàtiga, panses, pinyons, ceba, porro, patata, tap de quartí, sobrassada, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-