Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 23 juny 12:00
Fi: Dijous, 23 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga
- Ensalada de llenties amb fruita fresca
Segon plat:
- Hamburguesa de pulled pork
- Rotlles de primavera
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada mixta (enciam iceberg i mesclum, formatge, cuixot dolç, blat de les Índies, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva)
- Rotlles de primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d’oliva, sal, enciam, tomàtiga)
Segon plat:
- Llibrets amb patates i ensalada (cuixot dolç, formatge, ou, farina, enciam, tomàtiga, patata, blat de les Índies, ceba, oli i sal)
- Arròs amb seitan (oli d’oliva, sal, arròs, ceba, seitan)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Tabule de llenties
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Peix a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella mixta.
- Salmorejo (veg.)
- Ensalada amb formatge de cabra i mel
Segon plat:
- Escaldums d’indiot
- Mussola a la planxa amb verdura bullida
- Lasanya d’espinacs (veg.)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Aguiat de costella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli)
- Lasanya de verdures (pebre, carabassó, albergínies, llet, farina, salsa de tomàtiga)
Segon plat:
- Pollastre al curri amb arròs (sal, pebre bo, oli d’oliva, arròs, curri)
- Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, patates, porro, mongetes verdes, sal,
- oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-