• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 23 juny 12:00
    Fi: Dijous, 23 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga
    • Ensalada de llenties amb fruita fresca 

    Segon plat:

    • Hamburguesa de pulled pork
    • Rotlles de primavera 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada mixta (enciam iceberg i mesclum, formatge, cuixot dolç, blat de les Índies, tomàtiga, pastanaga, ceba, oli d’oliva)
    • Rotlles de primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d’oliva, sal, enciam, tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Llibrets amb patates i ensalada (cuixot dolç, formatge, ou, farina, enciam, tomàtiga, patata, blat de les Índies, ceba, oli i sal)
    • Arròs amb seitan (oli d’oliva, sal, arròs, ceba, seitan)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Tabule de llenties 
    • Arròs a la cubana  

    Segon plat: 

    • Pollastre amb curri
    • Peix a la planxa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta.
    • Salmorejo (veg.)
    • Ensalada amb formatge de cabra i mel

    Segon plat: 

    • Escaldums d’indiot
    • Mussola a la planxa amb verdura bullida
    • Lasanya d’espinacs (veg.)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Aguiat de costella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli)
    • Lasanya de verdures (pebre, carabassó, albergínies, llet, farina, salsa de tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Pollastre al curri amb arròs (sal, pebre bo, oli d’oliva, arròs, curri)
    • Salmó al forn amb verdures (salmó, pastanaga, ceba, patates, porro, mongetes verdes, sal, 
    • oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació