Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 22 juny 12:00
Fi: Dimecres, 22 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Quesadillas de pollastre
- Fajitas de verdures
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Tortel·lini de carn amb salsa de tomàtiga (ceba, oli d’oliva, sal, salsa de tomàtiga casolana)
- Tumbet (patata, albergínies, carabassó, ceba, pebre vermell, salsa de tomàtiga)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates forneres (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
- Secret al forn amb patates (patata, ceba, orenga, pebre bo, oli, sal, suc de llimona)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella de verdures
- Ensalada de quinoa
Segon plat:
- Canelons d’espinacs
- Pit d’indiot a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ensaladilla russa
- Fideus de roter
- Crema de pastanaga
Segon plat:
- Pastís de carn amb puré de patates
- Carabassons farcits de tonyina
- Colflori amb crema de cacauet
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Macarrons a la bolonyesa (ceba, salsa de tomàtiga casolana, carn mixta de vedella i porc, sal, pebre bo, oli)
- Trempó de ciurons (ciurons, ou, tonyina, tomàtiga, ceba, pebre)
Segon plat:
- Costella al forn amb patates (llorer, vi, tap de quartí, all, julivert)
- Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-