• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 22 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 22 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Quesadillas de pollastre
    • Fajitas de verdures 

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat:

    • Tortel·lini de carn amb salsa de tomàtiga (ceba, oli d’oliva, sal, salsa de tomàtiga casolana)
    • Tumbet (patata, albergínies, carabassó, ceba, pebre vermell, salsa de tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patates forneres (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
    • Secret al forn amb patates (patata, ceba, orenga, pebre bo, oli, sal, suc de llimona)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella de verdures 
    • Ensalada de quinoa 

    Segon plat:

    • Canelons d’espinacs  
    • Pit d’indiot a la planxa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Ensaladilla russa
    • Fideus de roter
    • Crema de pastanaga

    Segon plat: 

    • Pastís de carn amb puré de patates
    • Carabassons farcits de tonyina
    • Colflori amb crema de cacauet

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Macarrons a la bolonyesa (ceba, salsa de tomàtiga casolana, carn mixta de vedella i porc, sal, pebre bo, oli)
    • Trempó de ciurons (ciurons, ou, tonyina, tomàtiga, ceba, pebre)

    Segon plat: 

    • Costella al forn amb patates (llorer, vi, tap de quartí, all, julivert)
    • Sípia amb salsa de tomàtiga i patates (ceba, sal, pebre bo, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació