• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 21 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 21 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta saltada amb verdures 
    • Pasta a la bolonyesa

    Segon plat:

    • Pollastre amb curri 
    • Verdures a la planxa amb curri 

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
    • Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo, sal)

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb salsa de formatge (pebre bo, oli, sal, formatge, una mica de nata o llet)
    • Xampinyons saltats amb formatge tendre (formatge, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada murciana  
    • Tortel·linis de formatge 

    Segon plat: 

    • Estofat de vedella
    • Peix al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Arròs xinès
    • Ensalada Cèsar
    • Gaspatxo

    Segon plat: 

    • Carn amb salsa i patates al forn
    • Calamar a la planxa amb patates i ensalada
    • Falàfel de ciurons amb ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada mixta (conill, costella, pollastre, gambes, musclos, calamar, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell i verd, oli d’oliva, sal)
    • Canelons d’espinacs (espinacs, farina, llet, ceba, nou moscada)

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patates (llorer, all, patata, oli d’oliva, sal)
    • Bacallà amb allioli (llet, all, oli d’oliva, patates)    

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació