Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 21 juny 12:00
Fi: Dimarts, 21 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta saltada amb verdures
- Pasta a la bolonyesa
Segon plat:
- Pollastre amb curri
- Verdures a la planxa amb curri
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
- Graellada de verdures (carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, ceba, tomàtiga, oli d’oliva, pebre bo, sal)
Segon plat:
- Pit de pollastre amb salsa de formatge (pebre bo, oli, sal, formatge, una mica de nata o llet)
- Xampinyons saltats amb formatge tendre (formatge, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada murciana
- Tortel·linis de formatge
Segon plat:
- Estofat de vedella
- Peix al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs xinès
- Ensalada Cèsar
- Gaspatxo
Segon plat:
- Carn amb salsa i patates al forn
- Calamar a la planxa amb patates i ensalada
- Falàfel de ciurons amb ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada mixta (conill, costella, pollastre, gambes, musclos, calamar, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell i verd, oli d’oliva, sal)
- Canelons d’espinacs (espinacs, farina, llet, ceba, nou moscada)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (llorer, all, patata, oli d’oliva, sal)
- Bacallà amb allioli (llet, all, oli d’oliva, patates)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-