Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 20 juny 12:00
Fi: Dilluns, 20 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Ensalada de ciurons
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Pilotes a la jardinera
- Hamburguesa d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d’oliva, sal)
- Pasta a la carbonara (sal, bacó, nata, pebre bo, ceba)
Segon plat:
- Truita de patates amb ensalada (patates, ou, ceba, sal, oli d’oliva tomàtiga, pastanaga, enciam, blat de les Índies)
- Hamburguesa vegana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil, mostassa)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de pasta
- Croquetes d’espinacs
Segon plat:
- Pit de pollastre a la planxa amb verdures
- Peix amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila
Primer plat:
- Sopa freda de porro, poma i llimona
- Ensalada de llenties (vegetariana)
- Pasta amb nata i rovellons
Segon plat:
- Pitrera de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides
- Seitons fregits amb ensalada
- Truita de patates amb trempó
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Cuscús amb verdures i ciurons (pebre, albergínies, ciurons, sal)
- Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba patata, carabassó)
Segon plat:
- Galtes amb arròs integral (tomàtiga, sal, oli d’oliva, ceba, arròs)
- Pop amb ceba i arròs integral (ceba, pop, sal, oli d’oliva, tap de quartí)
- Cuscús amb verdures i ciurons (pebre, albergínies, ciurons, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-