• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 17 juny 12:00
    Fi: Divendres, 17 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs melós de pollastre
    • Espaguetis amb trempó i formatge

    Segon plat: 

    • Patata farcida de carn
    • Patata farcida de verdures

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Lasanya de tonyina (llet, farina, sal, formatge ratllat, pebre bo, mantega, tonyina, sal, salsa de tomàtiga)
    • Ensalada amb fruita fresca (taronja, pera, poma, nous, enciam, sal, oli d'oliva)

    Segon plat: 

    • Ous fregits amb bacó (ous, bacó, sal, oli d'oliva)
    • Hamburguesa vegana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil, mostassa)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Salmorejo
    • Ensalada de pasta

    Segon plat: 

    • Truita de patata amb ceba i pebres
    • Peix al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Gaspatxo de maduixes i formatge feta
    • Ensalada amb fruita seca

    Segon plat: 

    • Ous amb tomàtiga
    • Filet de corbina a la planxa amb patates i ensalada
    • Vedella amb ceba i puré de patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella mixta (conill, pollastre, costella, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, sal, oli d´oliva, mongetes)
    • Vichyssoise (porro, ceba, oli d´oliva, sal, pebre bo, patata)

    Segon plat: 

    • Galtes amb patates (tomàtiga, sal, oli d´oliva, ceba, patata)
    • Truita de patates amb ensalada (patata, ous, ceba, enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, oli i sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació