Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 17 juny 12:00
Fi: Divendres, 17 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs melós de pollastre
- Espaguetis amb trempó i formatge
Segon plat:
- Patata farcida de carn
- Patata farcida de verdures
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Lasanya de tonyina (llet, farina, sal, formatge ratllat, pebre bo, mantega, tonyina, sal, salsa de tomàtiga)
- Ensalada amb fruita fresca (taronja, pera, poma, nous, enciam, sal, oli d'oliva)
Segon plat:
- Ous fregits amb bacó (ous, bacó, sal, oli d'oliva)
- Hamburguesa vegana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina de l’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil, mostassa)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Salmorejo
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Truita de patata amb ceba i pebres
- Peix al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella mixta
- Gaspatxo de maduixes i formatge feta
- Ensalada amb fruita seca
Segon plat:
- Ous amb tomàtiga
- Filet de corbina a la planxa amb patates i ensalada
- Vedella amb ceba i puré de patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Paella mixta (conill, pollastre, costella, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, sal, oli d´oliva, mongetes)
- Vichyssoise (porro, ceba, oli d´oliva, sal, pebre bo, patata)
Segon plat:
- Galtes amb patates (tomàtiga, sal, oli d´oliva, ceba, patata)
- Truita de patates amb ensalada (patata, ous, ceba, enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-