• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 16 juny 12:00
    Fi: Dijous, 16 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Sopa freda de meló
    • Tortel·linis amb salsa d’herbes provençals

    Segon plat:

    • Fajitas de verdures
    • Peix a la planxa

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Cuscús amb verdures (cuscús, carabassó, ceba, porro, albergínies, pebre vermell i verd, oli d´oliva)
    • Ensalada de pasta (tomàtiga, formatge, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Trempó de mongetes blanques (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d´oliva)
    • Redó d´indiot (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, pebre bo, pebre verd i vermell, all, julivert)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Arròs tres delícies (sense cuixot)
    • Trempó de ciurons CV

    Segon plat: 

    • Espaguetis amb soia texturitzada
    • Palomida amb ceba

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ensalada de pasta amb tonyina i trempó
    • Llenties (vegetarianes)
    • Colflori ofegada (panxeta, botifarró i sobrassada)

    Segon plat: 

    • Carabassa al forn amb formatge de cabra, tomàtiga de cirerol i nous
    • Peix fresc fregit amb ensalada
    • Escalopines de pollastre amb salsa de nata i ametlla amb arròs integral

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Espaguetis a la bolonyesa (ceba, salsa de tomàtiga casolana, carn mixta de vedella i porc, sal, pebre bo, oli)
    • Cuinat de mongetes (ceba, carabassó, porro, espinacs, patata, pastanaga, sal, oli d´oliva)

    Segon plat: 

    • Rodó de llom al forn amb puré de patates (tomàtiga, ceba)
    • Pop amb ceba i arròs (ceba, pop, sal, oli d´oliva, tap de quartí)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació