Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 16 juny 12:00
Fi: Dijous, 16 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Sopa freda de meló
- Tortel·linis amb salsa d’herbes provençals
Segon plat:
- Fajitas de verdures
- Peix a la planxa
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Cuscús amb verdures (cuscús, carabassó, ceba, porro, albergínies, pebre vermell i verd, oli d´oliva)
- Ensalada de pasta (tomàtiga, formatge, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Trempó de mongetes blanques (tomàtiga, pebre verd, ceba, mongetes, tonyina, ou, sal, oli d´oliva)
- Redó d´indiot (ceba, porro, pastanaga, patata, vi blanc, sal, pebre bo, pebre verd i vermell, all, julivert)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Arròs tres delícies (sense cuixot)
- Trempó de ciurons CV
Segon plat:
- Espaguetis amb soia texturitzada
- Palomida amb ceba
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ensalada de pasta amb tonyina i trempó
- Llenties (vegetarianes)
- Colflori ofegada (panxeta, botifarró i sobrassada)
Segon plat:
- Carabassa al forn amb formatge de cabra, tomàtiga de cirerol i nous
- Peix fresc fregit amb ensalada
- Escalopines de pollastre amb salsa de nata i ametlla amb arròs integral
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Espaguetis a la bolonyesa (ceba, salsa de tomàtiga casolana, carn mixta de vedella i porc, sal, pebre bo, oli)
- Cuinat de mongetes (ceba, carabassó, porro, espinacs, patata, pastanaga, sal, oli d´oliva)
Segon plat:
- Rodó de llom al forn amb puré de patates (tomàtiga, ceba)
- Pop amb ceba i arròs (ceba, pop, sal, oli d´oliva, tap de quartí)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-