Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 15 juny 12:00
Fi: Dimecres, 15 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Quesadillas de carn i frijoles
- Croquetes d’espinacs
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Cuinat de ciurons amb espinacs (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)
- Wok de verdures amb espaguetis (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d´oliva)
Segon plat:
- Colflori gratinada (colflori, sal, oli d´oliva, formatge ratllat)
- Braó al forn amb patates (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Fideuada de verdures
- Ensalada de formatge feta
Segon plat:
- Frit de tofu
- Lluç amb salsa verda
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Arròs a la cubana
- Ensalada de cranc amb salsa rosa (o sense)
Segon plat:
- Patates al forn Tex-Mex (fesols, anacards, guacamole, xili…)
- Púding de peix amb puré de patates
- Salsitxes de pollastre amb ceba caramel·litzada
Ramon Llull
Primer plat:
- Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell i verd, oli d´oliva, sal)
- Aguiat de costella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (llorer, all, patata, oli d´oliva, sal)
- Saltat de xampinyons i bolets (xampinyons, ceba, all, julivert, bolets, sal, pebre bo, oli d´oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-