• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 15 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 15 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Quesadillas de carn i frijoles
    • Croquetes d’espinacs

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Cuinat de ciurons amb espinacs (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d´oliva, sal)
    • Wok de verdures amb espaguetis (ceba, espinacs, carabassó, albergínies, pebre verd i vermell, pebre bo, sal, oli d´oliva)

    Segon plat: 

    • Colflori gratinada (colflori, sal, oli d´oliva, formatge ratllat)
    • Braó al forn amb patates (pebre bo, all, julivert, llorer, vi blanc, patata, oli d´oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures
    • Ensalada de formatge feta

    Segon plat:

    • Frit de tofu
    • Lluç amb salsa verda

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Arròs a la cubana
    • Ensalada de cranc amb salsa rosa (o sense)

    Segon plat: 

    • Patates al forn Tex-Mex (fesols, anacards, guacamole, xili…)
    • Púding de peix amb puré de patates
    • Salsitxes de pollastre amb ceba caramel·litzada

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Fideuada de marisc (gambes, musclos, calamar, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell i verd, oli d´oliva, sal)
    • Aguiat de costella (pebre bo, pebre verd, all, ceba, llorer, tomàtiga, patata, sal, tap de quartí, oli)

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patates (llorer, all, patata, oli d´oliva, sal)
    • Saltat de xampinyons i bolets (xampinyons, ceba, all, julivert, bolets, sal, pebre bo, oli d´oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació