Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 14 juny 12:00
Fi: Dimarts, 14 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la mediterrània
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Pilotes a la taronja
- Mongetes saltades amb ou fregit
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Lasanya de verdures (ceba, carabassó, albergínies, pastanaga, bròquil, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d'oliva, sal, pebre bo)
- Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d´oliva, sal)
Segon plat:
- Bacallà a la mallorquina amb patata fornera (bacallà, porro, sofregit, tomàtiga, espinacs, panses, all, julivert, patata, sal, oli d'oliva)
- Pilotes de verdures amb patates i ensalada (carabassó, albergínies, all, julivert, orenga, ceba, sal, pebre bo, farina de blat, enciam, tomàtiga, blat de les Índies, pastanaga, patata)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Tabule marroquí
- Arròs a la cubana
Segon plat:
- Tombet amb ou fregit
- Pollastre al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Còctel de marisc
- Trinxat de carabassó
Segon plat:
- Callos vegans
- Rajada amb pebres
- Rellom de porc a la planxa amb salsa de taronja i mostassa amb puré de patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de llegums (llenties, porro, ceba, patata, oli, sal)
- Macarrons amb tonyina i tomàtiga (tonyina, ceba, porro, sal, pebre bo, salsa de tomàtiga casolana)
Segon plat:
- Bacallà amb pebres (ceba, tomàtiga, llit de patates, pebre vermell i verd, sal, oli d'oliva)
- Braó al forn amb arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d'oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-