• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Tuesday, 14 June 12:00
    End: Tuesday, 14 June 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Pasta a la mediterrània
    • Ensalada de pasta

    Segon plat:

    • Pilotes a la taronja
    • Mongetes saltades amb ou fregit

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Lasanya de verdures (ceba, carabassó, albergínies, pastanaga, bròquil, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d'oliva, sal, pebre bo)
    • Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d´oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Bacallà a la mallorquina amb patata fornera (bacallà, porro, sofregit, tomàtiga, espinacs, panses, all, julivert, patata, sal, oli d'oliva)
    • Pilotes de verdures amb patates i ensalada (carabassó, albergínies, all, julivert, orenga, ceba, sal, pebre bo, farina de blat, enciam, tomàtiga, blat de les Índies, pastanaga, patata)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Tabule marroquí
    • Arròs a la cubana

    Segon plat: 

    • Tombet amb ou fregit
    • Pollastre al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Còctel de marisc
    • Trinxat de carabassó

    Segon plat: 

    • Callos vegans
    • Rajada amb pebres
    • Rellom de porc a la planxa amb salsa de taronja i mostassa amb puré de patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Crema de llegums (llenties, porro, ceba, patata, oli, sal)
    • Macarrons amb tonyina i tomàtiga (tonyina, ceba, porro, sal, pebre bo, salsa de tomàtiga casolana)

    Segon plat: 

    • Bacallà amb pebres (ceba, tomàtiga, llit de patates, pebre vermell i verd, sal, oli d'oliva)
    • Braó al forn amb arròs (vi, ceba, sal, pebre bo, arròs, oli d'oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació