Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 13 juny 12:00
Fi: Dilluns, 13 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs saltat de verdures
- Ensalada de pasta
Segon plat:
- Pollastre amb salsa cajun
- Truita de patates amb pebres
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Paella mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal, oli d’oliva)
- Crema de carabassó (ceba, patata, carabassó, sal, oli d´oliva)
Segon plat:
-
Estofat de pollastre (pollastre, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, llorer, oli d´oliva, sal, pebre bo)
-
Mongetes saltades amb tofu (oli d´oliva, sal, mongetes, ceba, tofu)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de llegums
- Macarrons a la bolonyesa
Segon plat:
- Ous remenats amb espinacs
- Salmó a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ensalada alemanya
- Pancuit
- Pasta amb paté de Felanitx
Segon plat:
- Endívies amb rocafort i nous
- Filet d'orada a la planxa amb verdures i patata bullida
- Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons de carn (carn capolada de pollastre, farina, llet, ceba, nou moscada)
- Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba patata, carabassó)
Segon plat:
- Aletes de pollastre al forn amb patates (llimona, patata, sal, pebre bo)
- Lluç amb salsa marinera (gambes, musclos, calamar, sal, ceba, oli)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-