• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 13 juny 12:00
    Fi: Dilluns, 13 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs saltat de verdures
    • Ensalada de pasta

    Segon plat:

    • Pollastre amb salsa cajun
    • Truita de patates amb pebres

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Paella mixta (arròs, pollastre, conill, preparat de peix, gambes, musclos, mongetes verdes, pèsols, pebre vermell, tomàtiga, ceba, julivert, sal, oli d’oliva)
    • Crema de carabassó (ceba, patata, carabassó, sal, oli d´oliva)

    Segon plat: 

    • Estofat de pollastre (pollastre, all, ceba, pèsols, pastanaga, patates, tomàtiga, llorer, oli d´oliva, sal, pebre bo)

    • Mongetes saltades amb tofu (oli d´oliva, sal, mongetes, ceba, tofu)                                      

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de llegums
    • Macarrons a la bolonyesa

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb espinacs
    • Salmó a la planxa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Ensalada alemanya
    • Pancuit
    • Pasta amb paté de Felanitx

    Segon plat:

    • Endívies amb rocafort i nous
    • Filet d'orada a la planxa amb verdures i patata bullida
    • Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Canelons de carn (carn capolada de pollastre, farina, llet, ceba, nou moscada)
    • Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba patata, carabassó)

    Segon plat: ​​​​​

    • Aletes de pollastre al forn amb patates (llimona, patata, sal, pebre bo)
    • Lluç amb salsa marinera (gambes, musclos, calamar, sal, ceba, oli)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació