Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 10 juny 12:00
Fi: Divendres, 10 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Arròs d’aviador
- Gaspatxo
Segon plat:
- Frit de verdures
- Salmó al forn
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Crema de pastanaga (pastanaga, patata, ceba, oli, sal)
- Raviolis de carn (ceba, carn de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana)
Segon plat:
- Escalopa de pollastre amb patata i ensalada (ou, pollastre, pa ratllat/farina, all, julivert, sal, oli, tomàtiga, enciam, ceba, patata)
- Rotlles de primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d’oliva, sal, enciam, tomàtiga, ceba)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Croquetes de pollastre
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Quiche de verdures
- Llom Stroganoff
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Paella mixta
- Gaspatxo de pastanaga
- Ensalada de bacó amb dàtils
Segon plat:
- Ensalada de cuscús
- Truita de patates amb bacallà
- Cuixes de pollastre amb curri i patates
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Paella mixta (gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, sal, oli d’oliva, brou de peix)
- Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella, ceba, tomàtiga)
Segon plat:
- Pollastre al forn amb patates (llimona, vi, pebre bo, sal)
- Truita de patata amb ensalada (patata, ceba, enciam, tomàtiga, pastanaga, oli d’oliva, sal, ou)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-