• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Start: Friday, 10 June 12:00
    End: Friday, 10 June 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Arròs d’aviador
    • Gaspatxo

    Segon plat: 

    • Frit de verdures
    • Salmó al forn

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Crema de pastanaga (pastanaga, patata, ceba, oli, sal)
    • Raviolis de carn (ceba, carn de porc i vedella, salsa de tomàtiga casolana)

    Segon plat: 

    • Escalopa de pollastre amb patata i ensalada (ou, pollastre, pa ratllat/farina, all, julivert, sal, oli, tomàtiga, enciam, ceba, patata)
    • Rotlles de primavera amb ensalada (pastanaga, col, ceba, all, oli d’oliva, sal, enciam, tomàtiga, ceba)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Croquetes de pollastre
    • Ensalada de patata

    Segon plat: 

    • Quiche de verdures  
    • Llom Stroganoff 

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Paella mixta
    • Gaspatxo de pastanaga
    • Ensalada de bacó amb dàtils

    Segon plat: 

    • Ensalada de cuscús
    • Truita de patates amb bacallà
    • Cuixes de pollastre amb curri i patates

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Paella mixta (gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, sal, oli d’oliva, brou de peix)
    • Macarrons a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella, ceba, tomàtiga)

    Segon plat: 

    • Pollastre al forn amb patates (llimona, vi, pebre bo, sal)
    • Truita de patata amb ensalada (patata, ceba, enciam, tomàtiga, pastanaga, oli d’oliva, sal, ou)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació