• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 09 juny 12:00
    Fi: Dijous, 09 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Wok de verdures amb tallarines
    • Ensalada mixta

    Segon plat:

    • Pollastre brasejat amb allioli
    • Ous remenats amb formatge

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli d’oliva, enciam, pebre verd i vermell)
    • Pasta a la carbonara (sal, bacó, nata, pebre bo, ceba)

    Segon plat: 

    • Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs (pollastre, ceba, all, sal, pebre bo, oli d’oliva, nata)
    • Croquetes d’espinacs amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó de llenties
    • Macarrons a la carbonara

    Segon plat: 

    • Salsitxes amb ceba
    • Truita de verdures

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: 

    • Ensalada de remolatxa
    • Patates farcides de pernil i formatge
    • Crema de verdures

    Segon plat: 

    • Fajitas de verdures amb formatge feta (vegetarianes)
    • Costella baixa amb mel i puré de carabassa
    • Peix fresc fregit amb ensalada

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Canelons d’espinacs (llet, farina, pinyons, panses, formatge ratllat)
    • Vichyssoise (porro, ceba, patata, sal)

    Segon plat: 

    • Mussaca de verdures i carn (carabassó, albergínies, patata)
    • Salmó al forn (mantega, anet, llimona, sal, oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació