Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 09 juny 12:00
Fi: Dijous, 09 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Wok de verdures amb tallarines
- Ensalada mixta
Segon plat:
- Pollastre brasejat amb allioli
- Ous remenats amb formatge
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Ensalada de tonyina (tonyina, ceba, tomàtiga, sal, oli d’oliva, enciam, pebre verd i vermell)
- Pasta a la carbonara (sal, bacó, nata, pebre bo, ceba)
Segon plat:
- Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs (pollastre, ceba, all, sal, pebre bo, oli d’oliva, nata)
- Croquetes d’espinacs amb ensalada (ceba, mantega, llet, farina, sal, pebre bo, ou, pa ratllat, oli de gira-sol, enciam, tomàtiga, blat de les Índies)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó de llenties
- Macarrons a la carbonara
Segon plat:
- Salsitxes amb ceba
- Truita de verdures
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ensalada de remolatxa
- Patates farcides de pernil i formatge
- Crema de verdures
Segon plat:
- Fajitas de verdures amb formatge feta (vegetarianes)
- Costella baixa amb mel i puré de carabassa
- Peix fresc fregit amb ensalada
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Canelons d’espinacs (llet, farina, pinyons, panses, formatge ratllat)
- Vichyssoise (porro, ceba, patata, sal)
Segon plat:
- Mussaca de verdures i carn (carabassó, albergínies, patata)
- Salmó al forn (mantega, anet, llimona, sal, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-