Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 08 juny 12:00
Fi: Dimecres, 08 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Fideuada de verdures
- Fideuada de carn
Segon plat:
- Llom de porc amb salsa cajun
- Tofu marinat a la planxa
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Pasta a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella, ceba, oli d’oliva, sal, pebre bo, salsa de tomàtiga)
- Xampinyons amb formatge tendre (formatge, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)
Segon plat:
- Pilotes en salsa amb arròs integral (carn de porc i pollastre, pebre verd i vermell, ceba, porro, pastanaga, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal, pebre bo)
- Carabassó farcit de verdures amb patata (llet, farina, sal, formatge ratllat, pebre bo, mantega, pastanaga, carabassó, pebre vermell, ceba, oli d’oliva)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Paella valenciana
- Ensalada murciana
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons
- Bacallà amb pebres
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Fideuada mixta
- Sopa freda búlgara
- Ensalada mixta
Segon plat:
- Gratinat escocès
- Raoles de peix amb amanida
- Estofat d’indiot
Ramon Llull
Primer plat:
- Estofat de vedella (patata, ceba, pastanaga, oli, sal)
- Ensalada de pasta (blat de les Índies, pastanaga, ou, tonyina, sal)
Segon plat:
- Cuscús amb verdures i ciurons (pebre, albergínies, ciurons, sal)
- Sípia amb salsa de tomàtiga (ceba, sal, pebre bo, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-