• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 08 juny 12:00
    Fi: Dimecres, 08 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Fideuada de verdures
    • Fideuada de carn

    Segon plat:

    • Llom de porc amb salsa cajun
    • Tofu marinat a la planxa

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Pasta a la bolonyesa (carn picada de porc i vedella, ceba, oli d’oliva, sal, pebre bo, salsa de tomàtiga)
    • Xampinyons amb formatge tendre (formatge, xampinyons, ceba, oli d’oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Pilotes en salsa amb arròs integral (carn de porc i pollastre, pebre verd i vermell, ceba, porro, pastanaga, tomàtiga, vi blanc, oli d’oliva, sal, pebre bo)
    • Carabassó farcit de verdures amb patata (llet, farina, sal, formatge ratllat, pebre bo, mantega, pastanaga, carabassó, pebre vermell, ceba, oli d’oliva)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Paella valenciana
    • Ensalada murciana

    Segon plat:

    • Ous remenats amb xampinyons
    • Bacallà amb pebres

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Fideuada mixta
    • Sopa freda búlgara
    • Ensalada mixta

    Segon plat: 

    • Gratinat escocès
    • Raoles de peix amb amanida
    • Estofat d’indiot

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Estofat de vedella (patata, ceba, pastanaga, oli, sal)
    • Ensalada de pasta (blat de les Índies, pastanaga, ou, tonyina, sal)

    Segon plat: 

    • Cuscús amb verdures i ciurons (pebre, albergínies, ciurons, sal)
    • Sípia amb salsa de tomàtiga (ceba, sal, pebre bo, sal)   

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació