Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 07 juny 12:00
Fi: Dimarts, 07 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Trempó amb ou
- Arròs tres delícies
Segon plat:
- Hamburguesa d’espinacs
- Perol menorquí de peix
Postres: Fruita. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Arròs a la cubana (arròs, salsa de tomàtiga casolana, ou a la planxa, sal)
- Ensalada mixta amb fruita seca (enciam, tomàtiga, pastanaga, nous, ametlles, sal, oli d’oliva)
Segon plat:
- Panadera de pollastre al forn (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
- Lasanya de verdures (ceba, carabassó, albergínies, pastanaga, bròcoli, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d’oliva, sal, pebre bo)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Trempó amb ciurons
- Ensalada de formatge de cabra
Segon plat:
- Albergínies amb parmesà
- Costelles a la barbacoa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat:
- Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians)
- Arròs amb fruita seca
- Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel
Segon plat:
- Ous remenats amb xampinyons
- Tonyina a la planxa amb pèsols saltats
- Pilotes sueques amb salsa de pebre bo i confitura de nabius
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines amb verdures i pollastre (pebre vermell, mongetes, carabassó, sal, oli)
- Cuinat de ciurons amb verdures (pastanaga, patata, ceba, carabassó)
Segon plat:
- Aletes de pollastre amb patates (llimona, patates, sal, pebre bo)
- Lluç a la marinera (gambes, musclos, calamar, sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-