• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 07 juny 12:00
    Fi: Dimarts, 07 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat:

    • Trempó amb ou
    • Arròs tres delícies

    Segon plat:

    • Hamburguesa d’espinacs
    • Perol menorquí de peix

    Postres: Fruita. Iogurt natural

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Arròs a la cubana (arròs, salsa de tomàtiga casolana, ou a la planxa, sal)
    • Ensalada mixta amb fruita seca (enciam, tomàtiga, pastanaga, nous, ametlles, sal, oli d’oliva)

    Segon plat: 

    • Panadera de pollastre al forn (pollastre, llorer, sal, oli d’oliva, pebre bo, vi blanc, ceba, llimona, tomàtiga, patates)
    • Lasanya de verdures (ceba, carabassó, albergínies, pastanaga, bròcoli, salsa de tomàtiga casolana, orenga, llet, farina, oli d’oliva, sal, pebre bo)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Trempó amb ciurons
    • Ensalada de formatge de cabra

    Segon plat: 

    • Albergínies amb parmesà
    • Costelles a la barbacoa

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat:

    • Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians)
    • Arròs amb fruita seca
    • Ensalada de llom amb vinagreta de sobrassada i mel

    Segon plat: 

    • Ous remenats amb xampinyons
    • Tonyina a la planxa amb pèsols saltats
    • Pilotes sueques amb salsa de pebre bo i confitura de nabius

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Ramon Llull

    Primer plat: 

    • Tallarines amb verdures i pollastre (pebre vermell, mongetes, carabassó, sal, oli)
    • Cuinat de ciurons amb verdures (pastanaga, patata, ceba, carabassó)

    Segon plat: 

    • Aletes de pollastre amb patates (llimona, patates, sal, pebre bo)
    • Lluç a la marinera (gambes, musclos, calamar, sal)

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt

     

    Més informació