• Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 06 juny 12:00
    Fi: Dilluns, 06 juny 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: 

    • Pasta a la carbonara
    • Ensalada de mozzarella

    Segon plat:

    • Pollastre al chilindrón
    • Truita de patates

    Postres: Fruita. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: 

    • Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
    • Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)

    Segon plat: 

    • Albergínies farcides de carn (carn mixta, llet, farina, sal, brou de pollastre, pa ratllat, oli d’oliva, salsa de tomàtiga casolana)
    • Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga casolana, pastanaga, pèsols, mongetes verdes, ceba, nata, sal, pebre bo, oli d’oliva, ous)                                        

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural. 

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat:

    • Ensalada de quinoa
    • Espaguetis a la puttanesca

    Segon plat: 

    • Pollastre amb ceba
    • Hamburguesa d’espinacs

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    • Crema de carabassó (porro, ceba, patata, oli d’oliva, sal, carabassó)
    • Ensalada de llenties (ceba, pebre, tomàtiga)

    Segon plat: ​​​​​

    • Bacallà amb pebres (ceba, tomàtiga, llit de patata, pebre vermell i verd, sal, oli d’oliva)
    • Cap de llom amb puré de patates (pebre, ceba, vi, sal, oli)       

    Postres: Fruita de temporada. Iogurt. 

     

    Més informació