Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 06 juny 12:00
Fi: Dilluns, 06 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Pasta a la carbonara
- Ensalada de mozzarella
Segon plat:
- Pollastre al chilindrón
- Truita de patates
Postres: Fruita. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Trempó de ciurons (tomàtiga, olives, ceba, pebre verd, ciurons, sal i oli d’oliva)
- Cuinat de llenties amb verdures (pastanaga, patata, ceba, espinacs, carabassó, porro, all, oli d’oliva, sal)
Segon plat:
- Albergínies farcides de carn (carn mixta, llet, farina, sal, brou de pollastre, pa ratllat, oli d’oliva, salsa de tomàtiga casolana)
- Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga (salsa de tomàtiga casolana, pastanaga, pèsols, mongetes verdes, ceba, nata, sal, pebre bo, oli d’oliva, ous)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Ensalada de quinoa
- Espaguetis a la puttanesca
Segon plat:
- Pollastre amb ceba
- Hamburguesa d’espinacs
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat:
- Crema de carabassó (porro, ceba, patata, oli d’oliva, sal, carabassó)
- Ensalada de llenties (ceba, pebre, tomàtiga)
Segon plat:
- Bacallà amb pebres (ceba, tomàtiga, llit de patata, pebre vermell i verd, sal, oli d’oliva)
- Cap de llom amb puré de patates (pebre, ceba, vi, sal, oli)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt.
-