Els menús dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 03 juny 12:00
Fi: Divendres, 03 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat:
- Risotto amb xampinyons
- Salmorejo
Segon plat:
- Frit de verdures i tofu
- Bacallà amb ceba
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat:
- Wok de pollastre i verdures (pollastre, pebre vermell, pastanaga, mongetes verdes, all, sal, pebre bo i soja)
- Ensalada verda (enciam, tomàtiga, ceba, pastanaga, blat de les Índies, oli d’oliva i sal)
Segon plat:
- Cuixa de pollastre amb ensalada (enciam, tomàtiga, pastanaga, ceba, blat de les Índies, oli d’oliva i sal)
- Hamburguesa vegana/vegetariana amb ensalada (blat negre, ceba, oli d´oliva i de gira-sol, flocs de civada, tomàtiga, soja, arròs, farina d’ordi, sal, all, mill, plantes aromàtiques, bròquil i mostassa)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt natural
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat:
- Macarrons gratinats
- Ensalada de patata
Segon plat:
- Truita de verdures
- Peix a la planxa
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
Mateu Orfila
Primer plat:
- Paella mixta
- Sopa freda de meló
- Ensalada amb formatge brie i confitura
Segon plat:
- Tombet amb ou
- Croquetes de peix casolanes amb ensalada i patates
- Llom amb salsa de pebre bo i puré
Postres: Fruita de temporada. Gelat. Iogurt
Ramon Llull
Primer plat:
- Tallarines saltades amb verdures (carabassó, albergínies, pebre vermell i soja)
- Paella mixta (conill, pollastre, costella, gambes, musclos, calamar, pebre vermell, pèsols, sal, oli d’oliva i mongetes)
Segon plat:
- Carn amb salsa (ceba, tomàtiga, all, sal, arròs i oli d’oliva)
- Truita de patata amb ensalada (patata, ous, ceba, enciam iceberg, tomàtiga, blat de les Índies, oli i sal)
Postres: Fruita de temporada. Iogurt
-